Dove, Knygos Magija Rekvizitai Magija Gudrybės Objektai atsiranda Nuo Knygos Etape Magija Gudrybė Priedai Vaikams, Suaugusiems, Žaislai

Dove, Knygos Magija Rekvizitai Magija Gudrybės Objektai atsiranda Nuo Knygos Etape Magija Gudrybė Priedai Vaikams, Suaugusiems, Žaislai

w144594

Nauja

Yra sandėlyje

€5.62 €4.22
Vnt.

Žymos: amerikos gatvės knyga, knyga užkampis, dove magija, knyga užkampis "pasidaryk pats", blokuoti knyga, gatvės vaikams, gatvės vaikams, klasikinis knygą vaikams, magija profesinės, magija etapas.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Priminimas: Jums reikia kreiptis į savo balandžius.Jei jūs tikrai negaliu rasti balandžiai, galite pirkti imituojamos balandžiai iš parduotuvės.Taip pat yra gėlių kamuolius (viduryje) ir duonos demonstravimo.Šios parduotuvės juos.Jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ir įdėti nuorodą.Gėrimai, pora gali bendrauti tokiu būdu, arba jie gali sukelti vandens butelį, kartu su vandeniu susijusių prop spektaklių, tokių kaip nyksta vandens, magija rodo, vanduo pasikeičia, ir atskirti smėlio ir vandens.

Įspėjimas: 1).Kai kurie triukai ne apimti mokymą, jums turėtų pirmiausia patikrinkite.Tai ne grąžinimas priežasties, kai jūs jį. 2).Dauguma triukų, mes turime mokymo vaizdo, paprastai vaizdo yra Kinų, jūs galite sužinoti, veiksmo.

Produkto Savybės

Produkto Prekės Ženklu: "Magic 8000

Produkto Pavadinimas: Dove knygos

Pakuotės Turinys: specialiai padarytą knyga

Produkto Pakuotė: Paprasta skaidri plastikinė pakuotė

Gaminio Dydis: 29*20.7*2.5 cm

Produkto Svoris: Apie 507g Veiklos Rūšis: Mid-range etape magija Apie Shippment: Mes laivas visame pasaulyje ,jūs galite pasirinkti pristatymo būdą pagal jūsų laiką poreikius. 1.kinija paštu, oro paštu apie 25-30 darbo dienų ,gali trukti ilgiau, kai kuriose srityse, tokiose kaip Rusija ,Brazilija ir kt. 2.EMS trunka 7-15 darbo dienų. 3."Fedex" užima 5-7working dienų. 4.DHL trunka 3-8working dienų.mes tik laivas adresą, kurį paliko dėl užsakymo ,jei jums reikia pokyčių ,prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą buvo padaryta.Mokėjimo terminai: Mes priimame, sąlyginio Deponavimo,kredito kortelės,banko pavedimu.Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.Jei turite klausimų apie mokėjimo ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes pasistengsime viską, kad išspręsti šį klausimą.Atsiliepimai: Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Labai ačiū, kad lankotės mūsų! :) Mėgaukitės www.poligon-1.lt pirkinių!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai