Daugiafunkcinis Trikampio Kampas Valdovas Lygis Matlankis Aliuminio Lydinio Didelis Tikslumas Medienos Apdirbimo Staliaus Matavimo Įrankis Instrume

Daugiafunkcinis Trikampio Kampas Valdovas Lygis Matlankis Aliuminio Lydinio Didelis Tikslumas Medienos Apdirbimo Staliaus Matavimo Įrankis Instrume

w144568

Nauja

Yra sandėlyje

€5.62 €4.38
Vnt.

Žymos: vietos aikštėje, vyrai priemonė, glu mediena, medienos apdirbimo, stačiakampio trikampio valdovas, dailidžių kampe, staliaus įrankis, kapro lygis, priemonė medienos, multi įrankis, kampas matlankis.

100% brand new ir aukštos kokybės

Ypatybė:

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio medžiagos, rūdžių įrodymas ir dėvėti, atsparus, praktinio ir aiškaus dydžio.

Sujungti funkcijas kvadratų, chamfers, matlankiai, slankmačiai, skaitmeninio lygio ir greičio kvadratų, į vieną kompaktišką ir lengvai naudojamą įrankį.

Ženklas tiksliai vertikalų pjūvį, gylis ženklai paukščio snapas ir sėdynės gabalai be reguliavimas įrankis arba keičiant įrankį konfigūracijos.

Ženklas nupjautas kasų bet konfigūracijos, be jokių įrankių, reikalingų prisitaikyti.Graviruotas su skale, aišku ir lengva skaityti.

Trikampis lygis yra geras įrankis, medienos apdirbimo, lengva valdyti.Tiesiog įdėkite plokštelę į buto dalį metrų taisyklė ir visą skaidrių rinkinį, į priekį taip, kad ašmenys pjauna pabaigos plokštė.

Lengva naudoti, lanksti operacija, cabinetmaker entuziastai, dizaineriai, inžinieriai, architektai, studentai, mokytojai to nusipelnė.

Specifikacija:

Spalva: Sidabrinė

Dydis: apytiksl. 35x8cm(13.77x3.15in)

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas+Aliuminio Lydinys

Kiekis: 1 vnt

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Kampas Valdovas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai