Reguliuojami LED lubų šviesos LILIYA DVIGUBAI 85 W R-633-BALTA-220-IP44 Estares

Reguliuojami LED lubų šviesos LILIYA DVIGUBAI 85 W R-633-BALTA-220-IP44 Estares

w144336

Nauja

Yra sandėlyje

€396.02 €198.01
Vnt.

Žymos: mt4 įrankių cutter, pec zwolle telefono, mt 09 2018 plokštė, stiklo kibirų, dangteliai, m8x20 barelį riešutų, omate pakilti žiūrėti, n d gumos dirželis, plaukų juostos lapės, plastikiniai kostiumas berniukui.

Tik originalios сертифицированная produktų Garantijos Aptarnavimo oficialiajame сервисах Kurjerių eiti duris, už 2-7 dienų, 50 miestų

SAVYBĖS: Unikalus kontroliuojamos lubų LED Downlight "Geometria".Elegantiškas modernus dizainas.Šviestuvas komplektuojamas su nuotolinio valdymo pultu.Pilna galia šviečia kaip 600 W kaitinamosios lempos, jei išversti sietynas yra 6 lempos iki 100 W!Puikus ir modernus pakeisti šviestuvo!Ryškumą galite reguliuoti šviesos, atspalvius, nuotaiką iš warm White, cool white.Mode & laquo; night light & raquo; suteikia patogią, minkštą šviesą kambaryje, naktį.Lempa yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra saugus žmonėms, gyvūnams ir aplinkai.Skiriamasis bruožas šios serijos yra savo neįprasta forma ir jau žinomų Technologijų & laquo; dvigubas Šviesos & raquo; kai mišinys režimai šilto ir šalto šviesos labai patrauklus atrodo ant lubų.PMMA, Difuzorius, 9mm storio ir торцевое švyti įgyvendinti многослойности atveju, kas dar labiau pabrėžia необычную formos lempa.PRIVALUMAI Galimybę pakeisti šviesos šiltas atvėsti.Nuotolinio valdymo pultas įtrauktas.Įrengta funkcija naktį lempos.Paprastas ir patogus montavimas.Pataisos diegimo metodas.Garantija 2 metai.Tarnavimo laikas 50000 valandų.Šviesa yra daug lengviau ir saugiau, skirtingai nuo lempos su difuzorius pagamintas iš stiklo.Šiuolaikinės technologijos suteikia galimybę padaryti gana įspūdingi LED žibintai, išorės nesiskiria nuo stiklo ir krištolo sietynas, ir armatūra.Elegantiškas ir glausta dizaino lempa taps labai papildo bet kokio interjero, papuoš kambario iki 35 m.Idealus apšvietimas miegamajame, gyvenamasis kambarys, обеденной zonoje.

Paslaugų Kokybės užtikrinimo Visas prekes Tmall sertifikuotos pardavimui Rusijoje ir закупаются Y oficialių tiekėjų.Express pristatymas Mы Laivo Bendro sandėlio Maskvą eiti savo durų ar постамат.Jei jūsų adresas yra ne erdvės aprėptį, kurjerių paslaugos, mes atsiųsime užsakymo.Gavimo tvarka, Prieš вскрытием sklypai, dalyvaujant kurjeriui arba darbuotojas paštas patikrinti, ar jis nepažeistas.Grąžinti prekes * galite grąžinti prekes be priežasčių per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo видa ir цeлocтнocти упaкoвки, зa иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa iš пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Nr. 55 oт 19.01.1998 ir Nr. 942 oт 10.11.2011 (T. H. Тoвapы личнoй гигиeны ir ne yxogy зa peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga ir gp.), ir тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Haимeнoвaниe JT Дергачев Jankauskas Константинович

ОГРН 316784700297401 registracijos Adresas

195030, Sankt Peterburgas, Sankt Лазо, namas 5 Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки: 10: 00 eikite 22:00 (мocкoвскoe вpeмя

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai