KINGCHER Automobilių Reikmenys Pusėje Veiksmus Nerf Barai Tinka BMW X5 F15-2018 M. paminos

KINGCHER Automobilių Reikmenys Pusėje Veiksmus Nerf Barai Tinka BMW X5 F15-2018 M. paminos

w144252

Nauja

Yra sandėlyje

€327.61
Vnt.

Žymos: bmw f30, bmw g07 x7, bmw x7, automobilio pusėje žingsnis, bmw x6, pistoletas nerf, nerf, bmw f15 x5, apima bmw x5 f15, elektros nerf ginklai.

Pastabos: Mūsų kainos jau yra įtrauktas pristatymo išlaidų!Iki mokėjimo, prašome patvirtinti, ar šis produktas tinka jūsų automobilio ar sandėliai, taip, kad nesukeltų jums nereikalingų problemų.Produkto Aprašymas: 1. 100% visiškai nauji, aukštos kokybės, gamintojo tiekti tiesiogiai. 2. Puikios medžiagos, patvarus, atsparus vandeniui ir quakeproof. 3. Lengvas montavimas. 4. Geriausias aptarnavimas po pardavimo. 5. Patogiai ON / OFF vaikams ir paaugliams.Produkto Nuotraukos

pakuotės Kiekvienas produktas turi atskirą pakuotę.Viduje plastikinį maišą, už kartoninę dėžę, geros kokybės pakavimo daro prekių saugiau Įdiegta Paslauga, Mes suteikti jums su nustatytomis gairėmis, kaip greitai, kaip jūs perkate bet kokį produktą iš mūsų bendrovė, siekdama pašalinti tai, ką esate susirūpinę.Pristatymo Metodai 1. Mes laivas visame pasaulyje. 2. Prekės yra vežamos iš Kinijos, pasiekti dauguma šalių per 7-15 darbo dienų.Atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai yra parama mums, ir ji gali padėti mums tobulinti.Teigiamai visada yra tikimasi, prašome leiskite mums žinoti priežastį, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas, kad jūs būtumėte patenkinti. 2. Jei jums nėra atsakyta laiku internete, prašome palikti mums pranešimą iš pardavimų vadybininkas arba rašykite mums, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai