29*19cm Didelis Magija Vandens Piešimo Lenta Žaislai Vaikams, Vaikiška netoksiškas Doodle Tapybos Kilimėlis Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai

29*19cm Didelis Magija Vandens Piešimo Lenta Žaislai Vaikams, Vaikiška netoksiškas Doodle Tapybos Kilimėlis Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai

w14407

Nauja

Yra sandėlyje

€5.39 €3.77
Vnt.

Žymos: lenovo tb x606f, aqua magic vandens piešimo kilimėlis, žaislas vandens varantys, aqua doodle kilimėlis, dažai vandens, sidabro dažų valdyba, grybų nagų įspūdį, educ žaislas, rankų darbo, vandens dažymas, aquabead.

Aprašymas:

- Produkto Pavadinimas: 29*19cm Didelis Magija Vandens Piešimo Lenta Žaislai Vaikams, Vaikiška netoksiškas Doodle Tapybos Kilimėlis Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai

- Medžiaga: neaustinis audinys, poliesterio pluošto

- Dydis: 29*19cm

- Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Savybės:

- Į grafiti piešimo bloknotas pagamintas iš minkšto poliesterio medžiagos, kuris yra netoksiškas, neteršiantis ir pakankamai gera vaikams.

- Užpildyti jį su švaraus vandens ir piešti ant kilimėlio.Nuo 3 iki 10 minučių, ženklas bus stebuklingai dingsta (priklausomai nuo temperatūros ir oro srauto), ir vaikai gali piešti ant grafiti trinkelėmis vėl ir vėl.

- Ar jūsų vaiko nupiešti ant žolės, ant stalo arba ant grindų, arba su draugais.Sulankstoma į grindis, dydžio, tai yra nešiojami lauko ir vidaus naudojimui ir kelionės.

- Niekada nerimauti kūdikiams messing up namas, be jokių papildomų valymas yra būtinas.Atgal kilimėlis yra pagamintas iš vandeniui atsparaus nailono ir jūs neturite jaudintis dėl drėkinimo grindų.Aplinkai draugiškas, be dažų, be dažų.

Paketas Apima:

- 1 rinkinys, Vandens Piešimo Kilimėlis Žaislai(1* drobė, 1* dažų rašiklis)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai