Bamblys Merginos Kalėdų Dress Kūdikių Merginos Princesė Kostiumai, Suknelės Grupė ir Vestuvių Vaikams Gimtadienio Tutu Suknelė Mergaitėms 3-13Y

Bamblys Merginos Kalėdų Dress Kūdikių Merginos Princesė Kostiumai, Suknelės Grupė ir Vestuvių Vaikams Gimtadienio Tutu Suknelė Mergaitėms 3-13Y

w144024

Nauja

Yra sandėlyje

€18.58 €16.90
Vnt.

Žymos: suknelės caci, mori stilius, kolektyvinio suknelės, alavo suknelės, squishi žaislas, kawaii marškinėliai, quinceanera suknelę, kamuolys suknelė mergina, suknelės sandūra, prabangus suknelės.

Prekė: Paauglys Merginos Inscenizacija Nėrinių Suknelės Šalis ir Gėlių mergaičių Vestuvių Kostiumai, Drabužiai

Spalvos: Balta / Rožinė

Medžiaga: Aukštos Kokybės Satino Audinys + Medvilnė Linning + Sluoksniuotos Nėrinių Tinkleliu + Gėlių Juostelės

Dydis: 6 dydis pasirinkti, tinka vaikams 3-13 metų amžiaus

Pavedimą:

1, prašome palikti mums, jūsų vardas, kontaktinė informacija, kad mes galime pristatyti elementai greitai ir sklandžiai!

2, Ypač rusijos klientai, jūsų vardą + vardas + pavardė, yra Būtinos.

3, Kainomis, Įskaitant Laivybos Išlaidos arba jų Dalis, bet Be Mokesčių, jei reikia.

Pristatymas:

1, Mes Laivas visame pasaulyje, Prašome įsitikinkite, kad palikti mums, tikslus adresas ir kontaktiniai informaciją, todėl, kad produktai gali būti pristatyti į jums greitai ir sklandžiai.

2, Daugelis produktų gali būti pristatomos per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino, išskyrus atvejus, kai pagal specialų užsakymą, ar stichinių nelaimių.Visi daiktai bus išnagrinėta kruopščiai prieš pristatant pasirūpinti, pls išlaisvinti save.

3, www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas yra naudojamas, kitas express tokių DHL, TNT, AVS ir tt.atsižvelgiant sutarto frachto kainą.

4, Kaip ir Ekonomiškas laivybos būdas, AESS visada laikosi 15-60 dienų į skirtingas šalis, ačiū už kantrybę.

Atsiliepimai:

1, Linkiu jums visiems patenkintas mūsų daiktų ir paslaugų, ir maloniai padaryti mums 5 Žvaigždžių Teigiamų atsiliepimų, tai bus labai dėkingi.

2, Jei kokių nors klausimų ar problemų, nedvejodami kreipkitės į mus laisvai prieš Neigiamą, mes bus daryti gera soluation.

3, tikimės, kad bendradarbiavimas ir noras viską sklandžiai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai