17 Vnt Thread Įdėklai M11x1.25 Vidiniu Sriegiu Remontas Priedų Asortimentas Rinkinys

17 Vnt Thread Įdėklai M11x1.25 Vidiniu Sriegiu Remontas Priedų Asortimentas Rinkinys

w143870

Nauja

Yra sandėlyje

€24.15 €15.22
Vnt.

Žymos: suknelė fi vilna, crocus marškinėlius, pirkti jeep ratlankiai, pirkti skrybėlę žmonos, padengti naktį 8, padengti oppp a9, pirkti g35 coupe, kubas 3x3x3 40, suknelė pregncy.

17 Vnt Thread Įdėklai M11x1.25 Vidiniu Sriegiu Remontas Priedų Asortimentas Rinkinys

Savybės: 1. Vielos varžtų rinkinys įdedamas į varžto skylę ruošinio, tokių kaip aliuminio lydinio forma standartinės vidinis sriegis su didelio stiprumo, atsparumo dilimui ir didelio tikslumo.

2. Tinka ir aukštos įtampos skirstomųjų įrenginių, mikrobangų komunikacijos, auto dalys, oro atskyrimo įranga, radiatoriai ir kt.Srieginė skylė slydimo remontas, dalys, pvz., srieginė skylė remontas, įpurškimo mašina šabloną.Importuotos įrangos ar mechaninė colio sriegis yra sugadintas, ir ji turi būti pakeista į sriegis dėl atsarginių dalių tiekimo.

3. Kilus threading klaidų ar remontas sugadintas vidaus srieginė skylė, su sriegiu skylę, gali būti ekonomiškai ir veiksmingai suremontuotas naudojant srieginė įvorė, kaip priemonė remontas.Tą patį varžtai, taip pat gali būti naudojamas po remonto.

4. Naudoti vielos varžtas rankovėmis mm---colyje srieginė skylė konversijos yra patogu ir greita.

5. Su dėžutė ir kempine gerai ir seifai transportas.

Specifikacija:

Elemento Tipas:Sriegiu Mova

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Sriegio Įterpti Dydis:M11x1.25 Ilgis:2D

Paketų Sąrašo: 1 x Spiralinis Grąžtas 1 x Varžtas Bakstelėkite 1 x 1 Veržliarakčio x Pertraukos Pin Priemonė 1 x Hex Raktu 12 x Sriegio Remonto Įterpti

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai