Platus Dviračio Balno Vandeniui Dviračio Sėdynė Minkšta Universalus Tinka Nežiūriu Smūgį Absorbuojančiu Elastomerų Dviračio Sėdynė Paminkštintas Sėdynės

Platus Dviračio Balno Vandeniui Dviračio Sėdynė Minkšta Universalus Tinka Nežiūriu Smūgį Absorbuojančiu Elastomerų Dviračio Sėdynė Paminkštintas Sėdynės

w142821

Nauja

Yra sandėlyje

€30.81 €24.03
Vnt.

Žymos: pessoa balno padas, camer automobilių sėdynės, grand dviračio balno, suede balno padas, sluoksniai automobilių sėdynės, rasė balno, panallas automobilių sėdynės, balnas-san marco, padengti motokroso, vitra dviračio balno.

Platus Dviračio Balno Vandeniui Dviračio Sėdynė Minkšta Universalus Tinka Nežiūriu Dviračio Sėdynė Paminkštintas Sėdynės Aprašymas:

Savybės:

1. Padding ir Ergonomiškas Dizainas Patogumas: Patogūs dviračio sėdynės, kamšalu su premiun aukštos dentisy atminties putos, suteikia komfortą, o išlaikyti veiksmingą paramą, tuo pačiu metu.

2. Trumpas nosies,plačių pažiūrų ir centrinio kanalo konstrukcijos coutours balno, kad tilptų savo kūno formos ryšių centrams, sukurti vienodas slėgio paskirstymas jus toli nuo skausmo, gerklės ir tirpimas.

3. Drabužiai-resistent, Vandeniui ir Ryškus Led užpakalinis žibintas : tekstūros dviračio sėdynės leidžia jums nemokamai jojimo net ir lietingą dieną.Be to, ryškiai užpakalinis žibintas daro savo jojimo daugiau akių gaudyti tamsoje oand užtikrina jūsų saugumą lietingą ar rūkas dieną.

4. Smūgį Absorbuojančiu Elastomerų: Su savo stipriu anti-shock elastomerų, pakabos, dviračio balnelis yra super tylus sugerianti smūgius dviračiu.Sugeria net labiausiai sunkių ir netikėtų sukrėtimų, elastomerų dirbti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, kaip saugiai ir slient rezultatus.Ir tokiu būdu jis gali smarkiai sumažinti vibracijos per savo stuburą ir apatinę nugaros dalį ir padėti jums likti nuošalyje nuo diskomfortą ir skausmą.

5. Universalus Tinka ir Lengva įdiegti: Dviračio balno adapteris įtrauktas!Ši minkšta dviračio sėdynės tinka dauguma patalpų ir lauko dviračiai, tokių kaip nugara dviračiai, cruiser, miesto dviračiai,ebike ir gali būti lengvai įdiegtas į bet kokį standartinį seat post, dual-kelio ar apkaba vamzdžių montavimo toolas ir universalų balną adapteris.

Specifikacija:

Spalva: Patogi Laisvalaikio Pinigų, Profesionalus Dviračių Modelis, Patogus Užpakalinis Žibintas Pagalvėlė

Medžiaga: PVC

Baterija: CR2302

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Komplektą Sudaro:

1 x Dviračio Balno

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai