Belaidžio Ear Cleaner Earpick Endoskopą 5.5 mm Objektyvas Otoscope ausų sierą Valymo Šaukštas Valiklis Išmanųjį telefoną PC

Belaidžio Ear Cleaner Earpick Endoskopą 5.5 mm Objektyvas Otoscope ausų sierą Valymo Šaukštas Valiklis Išmanųjį telefoną PC

w142760

Nauja

Yra sandėlyje

€8.61 €6.89
Vnt.

Žymos: valyti ausies, švaresnis už ausies, curett, lemputė švirkštų, python odos, bebird, mimikaki, valyti ausies vaškas, mi ear cleaner, cleaner ausų sierą.

Savybės:

Naudingi Įrankiai: 2 metrų kabelis, 6 aukščio LED žibintai, 70°matymo kampas, 640*480 rezoliucijos, parama fotografiją ir imtis vaizdo įrašų, puiki priemonė patikrinti, kūno dalys.

Platus Taikymas: Įrengtas su USB adapterio kabelis, taikomas "iPhone", "Android" Planšetinį kompiuterį laptop ir PC.Ne tik išmaniųjų telefonų ar sistemos veikimas.Tiesiog reikia įdiegti savo PROGRAMĄ.

Saugus ir Švarus : Atnaujinti projektavimo saugos ir hygienism, lengva valyti, kostiumas tikrinimo įstaiga, saugus, asmeninių ir šeiminių naudoti.

Daugiafunkcinis: Galima tikrinti jūsų ausyje, ausies kanalą, ausies būgnelis, nagų, dantenų, gerklės, nosies ertmės ir kt.

Aprašymas:

Tam būtina priemonė kiekvienam šeimos, jūs galite pasakyti, ausies kanalas sveikatos būklę, patikrinti ausies kanalą ir patikrinkite, ar kitas kūno dalis, pvz., poras, komedonų, ausies kanalą, burnos ertmės, ausies būgnelis, dantenų, gerklės, nosies ertmės, galvos plaukų šaknys ir kitos kūno dalys ir t.t.

Šio tikrinimo kamera yra itin mažas objektyvas su HD 1.3 MP pikselių, todėl jūs galite pamatyti, aišku, nuotraukos ausį savo kompiuteryje ir mobiliuosiuose telefonuose.

Techniniai duomenys:

Objektyvo diametras: 5.5 MM

Rezoliucija:640*480

Jutiklio dydis: 1/5 cm

Pixel: 0.3 MP

Frame rate: 30 fps

Kampu: 70 laipsniai

Židinio ilgis: 2cm

Poveikio lempa auto

Darbinė temperatūra yra 0 laipsnių iki 70 laipsnių

6pcs reguliuojamas LED lempa;

Linijos ilgis: 2m

Paramos kompiuterį: "IOS", "Android", "windows"

Nuotraukos formatas: MJPEG

Vaizdo formatas:AVI

Dydis: 200*100*28mm

Pakuotė:

1* ausies picker endoskopą

1* ausies šaukštas

1* naudotojo vadovas

1* lagaminas

1* valymas audinys

1* burnos veidrodėlis

Pastabos:

Prašome leisti 0-2CM skiriasi dėl to, kad rankinis matavimas.

Pagal šviesos ir skirtingų kompiuterių monitoriai, spalva gali šiek tiek skirtis, kaip nuotraukas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai