Mergaičių Suknelė Tutu Lankas Suknelės 2020 Nauja Rudens Žiemos Ilgos Rankovės Mados mergaičių princesė suknelė, Vaikams, Drabužiai Vaikams, Drabužiai

Mergaičių Suknelė Tutu Lankas Suknelės 2020 Nauja Rudens Žiemos Ilgos Rankovės Mados mergaičių princesė suknelė, Vaikams, Drabužiai Vaikams, Drabužiai

w14271

Nauja

Yra sandėlyje

€14.35 €8.32
Vnt.

Žymos: "rolls royce" olx, samanta sandalas, perukas orange rose, metalo moteriška skrybėlaitė 7, vyrai moteris marškinėliai, odos riebalus moterims, vinilo priežiūros automobiliai, pincetai keydiy, tobot titan žaislas.

ši suknelė tinka rudenį, žiemą ,2-7 metų vaiko!!! 24M dydis : suknelė ilgis yra 52cm,rankovė 33cm,krūtinė 30*2cm,tinka 80-90cm aukštis, 3T dydis : suknelė, ilgis 53cm,rankovės 35.5 cm,krūtinė 31*2cm, tinka 90-100cm aukščio 4T dydis : suknelė, ilgis 56cm,rankovės 38cm,krūtinė 33*2cm, tinka 100-105 cm, aukštis 5T dydis : suknelė ilgis 58.5 cm,rankovės 40.5 cm,krūtinė 34*2cm, tinka 105-110 cm aukštis 6T dydis : suknelė ilgis 64cm,rankovės 43cm,krūtinė 36*2cm, tinka 110-120 cm aukščio 7T dydis : suknelė, ilgis 67 cm,rankovės 45.5 cm,krūtinė 37*2cm, tinka 120-130 cm aukščio, jei kūdikis yra riebalų,prašome pasirinkti didesnį dydį.Rankinis matavimas, gali būti 1-3cm klaida.

Vežimą:

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius, importo į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes ne iš naujo fondo siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Dydžio ar tinka klausimų:

Kaip ir visi mūsų drabužiai yra rankomis siuvami ir klientų pritaikyta, baigė suknelė gali skirtis maždaug+_1 colių nurodytą matavimai.

Siekiant užtikrinti, kad jūsų drabužiai bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.Jei jums rasti produktus, kurie netinka jūs ir turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų resons, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės reveived yra kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai