Taro kortos

Taro kortos

w142707

Nauja

Yra sandėlyje

€5.46
Vnt.

Žymos: 78 denio, erotinis taro kortos originalas, archetipas korteles orakulas, dyi tuščią kortos, krepšelis taro mini, tuščias žaisti kortomis, anglų taro za rep, tarot denio, clasic taro kortų, taro.

Legenda byloja, kad senovės Egipte buvo šventykla, kurioje buvo 22 kambarių, ir ant sienos kambariuose buvo pavaizduotas simbolinis paveikslų, iš kurių didžioji Arcanas Taro vėliau įvyko.Ši legenda patvirtina versiją, kad Tarot kortelės atėjo iš senosios Egipto mirusiųjų Knyga, brėžiniai, kurie faktiškai buvo įdėti ant sienos, šventosios antkapiai.

Pirmą kartą numatyta galimybė kilmės taro iš Egipto minėta viščiukų de jebelen.Jis rašė: "penkta apimtį "pirmykštis pasaulis" (1778): "Taro.Kortų žaidimas, bendra Vokietijoje, Italijoje ir Šveicarijoje.Šis žaidimas yra Egipto, kaip galėsime dar kartą parodyti; pavadinimas susideda iš dviejų rytų žodžius, deguto ir RHA (rho), ir reiškia "Caro būdas".

Kilmės taro žemėlapiai išaugo daug legendų.Bet, kaip manoma, pagrįsta daugelio šiuolaikinių tyrimų, taro kortos atsirado Italijoje pradžioje XV amžiuje (1420-1440).Florencija yra vienas iš pareiškėjų statuso iš savo tėvynės.Anksčiau paminėti taro vadinamas "Trionfi" yra pagamintas Florentine notaras 1440, kai du deniai buvo pristatyti condotiere сиджизмондо Dolfo Malateste.Per 1450. Yra Taro Visconti Sunus denio Milane.Konservuoti vienetų deniai išrado Visconti ir Sunus šeimų tarnavo kaip prototipas šiuolaikinės denio 78 lakštai.

Darbe kai kurie occulators galima sutikti teiginių, kad taro buvo naudojamas prognozes, beveik nuo to laiko pasaulyje potvynių, jei ne anksčiau.Tačiau, pirmoji dokumentus, įrodančius praktikos planą (visų pirma, taro žemėlapiai) ir žmogaus sudeb yra tik XVI amžiuje.Kai kurie poetai, tuo metu, apibūdinti įžymybės gyrė eilutes, palyginti žmonės taro s skydeliai.Tokių eilėraščių buvo vadinamas "Tarocchi appropriati", o vienu atveju (1527) jos yra susijusios su žmogaus likimą.1540 m. Italijoje ateina knyga "spėti" (Tal. "Le sorti"), kurioje autorius, kažkas Francesco markolino da Forley, rodo paprastas būdas prognozuoti ateitį su pagalba korteles kostiumą monetų įprastos žaisti denio.Tai anksčiausiai takų mes 've ever žinoma apie gadania.Nors Tarot denio yra panašūs žemėlapiai, neįmanoma aiškiai patvirtina, kad taro buvo sukurta priemonė šių dienų.Galima kalbėti užtikrintai apie taro, kaip naujas sistemos prognozės tik nuo pabaigos-XVII amžiuje, nes įrašai apie 1700 metus buvo saugomi Bolonijos, kurioje aiškiai aprašoma gagedical vertės taro žemėlapiai.Pastaruoju metu, praktiškai su Taro žemėlapio vaizdai tapo daugiau populiarus.Dažniausiai šiam tikslui, vyresnysis arcans yra naudojami.Taikant tokią praktiką, gali būti įvairių: geriau suprasti žemėlapius naudoti hadania, dvasinio tobulėjimo, okultinės praktikos.Meditacija yra psichikos atvykti į Taro žemėlapį, psichikos dialogą su simbolių sklypas arba atstovauja save jų vietoje.

Priklausomai nuo stiliaus, naudoti, įvairių žinomų deniai gavo vardus:

Marrickle taro-stiliaus Prancūzijoje XVII amžiuje.

Taro Visconti-Sunus yra seniausias žinomas visą deniai, sukurtas XV amžiuje, vadinamas pagal pavadinimą klientams.Vaizdai vyresnysis archans yra pagaminti stiliaus italų Renesanso.

Taro Ryder-laukti-dažytos xx a. pradžioje, populiariausių piktogramą spausdinimas, paliko daug klonuotų gyvūnų ir jų palikuonių.Pavadintas vardas leidėjas William Ryder ir autorius dizaino Arthur Palaukti.Menininkas-Pamela Kolman-Smith.Pirmą kartą, jaunosios arcans gavo ne tik simboliai, kostiumai ir pavadinimų, bet taip pat prasmingas sklypas brėžiniai.

Taro Tota yra denio sukurtas Alistair Crowley ir Egipto dailininkė Frida Harris.Būdingas daugiau modernaus stiliaus savybių ir labai daug simbolis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai