1pcs Plaukų Linija Augimo Serumas Derma Galvos odos Intensyvaus Plaukų Slinkimas Triple Massager Roll Atauginti Esmė 20ml Ampulä-Greitai, Plaukų N7T3

1pcs Plaukų Linija Augimo Serumas Derma Galvos odos Intensyvaus Plaukų Slinkimas Triple Massager Roll Atauginti Esmė 20ml Ampulä-Greitai, Plaukų N7T3

w142658

Nauja

Yra sandėlyje

€11.12 €6.67
Vnt.

Žymos: magijos nuodai, diodų cap plaukų, plaukų toppik, rogaine, plaukų serumas, anti-hairloss, plaukų vitaminas, plaukų slinkimas, įprasta, microniddle volelis veidui, argano plaukų aliejus.

Aprašymas:

100% visiškai naujos kokybės

Grynasis kiekis: 20ml

Ypatybė:

Plaukų Slinkimo Formulė.Tai taip pat yra žolės ir patikimų komponentų, kurie sukelia dilgčiojimo pojūtis odoje padidėja medžiagų apykaitos procesą, ląstelių lygiu, sukelia intensyvus kraujo tekėjimą.Plaukų folikulai gauna papildomą mitybos ir deguonies sumažinti plaukų slinkimą ir skatina plaukų augimą per požiūrio.

Saugaus Jam ir Jai.Kuriant šį produktą, mes pasistengėme, kad medžiagos suleidžiama čia plaukų terapiją, yra ne tik jų, bet lyčių.Ji veikia tiek ant galvos, tiek vyrai, tiek moterys ir suteikia įrodyta rezultatus!

Pastatytas su 3 masažo volai.Pastatytas su tris išvažiuoti į lizdo pusę stimuliuoja galvos odą padėti sveiką galvos odos priežiūros ir yra labai koncentruota ampulä-yra lengviau absorbuojamas greitai į galvos odą!

Instrukcijos:

1. Suplakti prieš naudojimą gerai

2. Paspauskite žarna švelniai išspausti iš esmės iš artimųjų masažo kamuolys

3. Švelniai masažuoja galvos odą su masažo kamuolys

Pakuotė:

1pcs plaukų kondicionierius

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai