2021 Naują Magnetinių Telefono Turėtojas Magsafes Belaidžio Įkrovimo Stovas Stalinis IPhone 12 12 Pro Max Mini Magnetas Įkrovimo Laikiklis

2021 Naują Magnetinių Telefono Turėtojas Magsafes Belaidžio Įkrovimo Stovas Stalinis IPhone 12 12 Pro Max Mini Magnetas Įkrovimo Laikiklis

w141989

Nauja

Yra sandėlyje

€10.21 €3.99
Vnt.

Žymos: magsafe magnetas žiedas, magsafe įkroviklį uosto, "magsafe" iphone " kortelė, magsafe belaidžio įkrovikliai, belaidžio įkrovimo stovas, magsafe 1 lenta, magsafe telefono automobilį, iphon 12 magsafe, kaisi magnetinis laikiklis, galia magsafe.

2021 Naują Magnetinių Telefono Turėtojas Magsafes Belaidžio Įkrovimo Stovas Stalinis IPhone 12 12 Pro Max Mini Magnetas Įkrovimo Laikiklis

Kulka Taškų: 1、Desinged už Magsafe "Europa 2020": Tai stalo kalno yra skirta už Magsafe įkroviklį tik.Dėl įrengimo vietos, yra saugoma silikagelis, siekiant išvengti žalos už Magsafe.Kadangi dydis yra tik teisę, Magsafe bus ne pasiimti su telefono kiekvieną kartą, kai jūs pasiimti telefono.Nano silikagelio apačioje telefono turėtojas užtikrina, kad jos turėtojas yra labiau stabili, todėl jūs galite pasiimti telefoną su viena ranka be paspaudus stovėti.

2、Daugiau Stabilus ir Patvarus: Kaip tai stovi už Magsafe įkroviklį, pagaminti iš visos metalinės medžiagos, jis turi ilgesnį tarnavimo laiką nei įprastų mobiliųjų telefonų savininkai.Ir užtikrinti, kad stalas laikiklis Magsafe yra labiau stabili, Mes išsiplėtusioje europos pagrindas.

3、Reguliuojamas Kampas: dėklas su stovo gali būti pakoreguotas 270°, galite tikrai rasti tinkamą kampą už jus.Ir įdėjo plokštelę į horizontalią padėtį, galite net už savo, už iWatch ir kitų mobiliojo ryšio telefonai, kurie palaiko belaidį krovimą.Tai patogu ir praktiška.

4、Šilumos Dizainas: Mes turime suprojektuoti 2 aušinimo skyles ant nugaros stovėti, siekiant užtikrinti, kad jūsų Magsafe įkroviklį, bus ne perkaisti.Ir už Magsafe įkroviklį, gali būti lengvai paimtas paspausdami iš aušinimo angomis.

5, Pakavimo Įtraukta: Šis paketas ateina su 1 x laikiklis, skirtas Magsafe įkroviklį, "europa 2020", kuris gali būti praktiški ir ilgaamžiai.

Savybės:

Aukštas Suderinamumas: Tinka iPhone 12, 12 Pro, 12 mini", 12 " Pro Max Magsafe Įkroviklį.Kiti mobiliojo ryšio telefonai, kurie palaiko bevielio įkrovimo gali būti naudojami tik po stovas reguliuojamas taip, kad horizontalioje padėtyje.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys plieno

Gamybos procesas: anodavimas, CNC

Svoris: apie 2.85 oz/81g

Spalva: juoda/sidabrinė

Pakavimo Sąrašas:

1 x Laikiklis Magsafe Įkroviklį, "europa 2020"

Pastaba:

1. Šis punktas yra tik stovėti Oficiali Magsafe, už Magsafe Įkroviklį, nėra įtrauktas.Norėdami naudotis šia stovėti, jums reikia pirkti oficiali Magsafe atskirai.Ir ji remiasi magnetine jėga perimti telefono, kad jis gali būti gerai veikia su "iPhone" 12/12 PRO/PRO MAX/MINI(Nuo šių modelių mobiliojo ryšio telefonų, built-in magnetai).

2. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai