1 Pora 7/8" Motociklo Galinio Vaizdo Veidrodis Apvalios Rankenos Baro Gale Išoriniai Dviratį Motociklą Pusės Veidrodėlis, Honda Kawasaki 7

1 Pora 7/8" Motociklo Galinio Vaizdo Veidrodis Apvalios Rankenos Baro Gale Išoriniai Dviratį Motociklą Pusės Veidrodėlis, Honda Kawasaki 7

w141886

Nauja

Yra sandėlyje

€7.24 €4.63
Vnt.

Žymos: kawasaki mulas, "honda" monkey z50, Veidrodis, telefonas s8, nuotrauka veidrodėliai, šviesus veidrodis harley, didelis motociklas priedai, rankenos motociklas, davidson harley veidrodis, davė honda.

1 Pora 7/8" Apvalios Rankenos Baro Gale Išoriniai Motociklas Motociklas Šoniniai Veidrodėliai

Aprašymas:

Tai visiškai naujas motociklo galinio vaizdo veidrodėlis yra pagaminti iš aliuminio lydinio medžiagos, todėl yra labai patvarus.Kampas veidrodis yra reguliuojamas, kurie gali pasiūlyti jums pakankamai plati, siekiant aiškiai matyti, taip pat ir saugumui užtikrinti.Jo kietas, ryškių spalvų ir stilingas dizainas gali papuošti savo motociklo kilnesnių ir mados.

Savybės:

1. Pagaminti iš aliuminio lydinio, su vandeniui korpusas, tvirtas struktūra ir patvarus lukštais, galima naudoti ilgą laiką.

2. Ateina su 7/8 colio juostos pabaigoje įterpti praėjimo arba tiesiogiai clamp-on, vidinis šešiakampis, varžtai, lengva įdiegti, tiesiog išplėsti varžtai nustatyti, jokių pakeitimų nereikia.

3. Aukštos kokybės optinė klasė išgaubti turas galinio vaizdo veidrodėlis suteikia aiškią ir plačiai vizija tiek dieną, tiek naktį, atnešti jums geresnį matomumą.

4. Kelis poziciją patikslinimai, galima reguliuoti vertikaliai ir horizontaliai.

5. Aptakus ir stilingas dizainas, 4 spalvų juostos gale pasirinkti, iš karto atnaujinti savo motociklą į naują užsakymą akį traukiantis išvaizdą, geriausia pakeisti jūsų dėvimi arba sugedo motociklas baras pabaigos.

6. Tinka daugumai motociklų, mopedų, gatvės dviračiai, sporto dviračiai ir motoroleriai su 7/8 colio standarto rankenos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys, Stiklas

Spalva: Juoda, Sidabrinė, Mėlyna, Raudona(pasirinktinai)

Veidrodžio Skersmuo: 6.5 cm/2.6"

Veidrodis Velenas: 11cm/4.3"

Pakuotės Svoris: 343-456g

Įmontuoti: daugumai motociklų, mopedų, gatvės dviračiai, sporto dviračiai ir motoroleriai su 7/8" standarto rankenos, tokių kaip Aprilia, BMW, Buell, Ducati, Honda, Indijos, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha, ebs

Pakuotė:

1 x Pora Motociklo Galinio Veidrodžiai(Kairė + Dešinė)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai