Skatinti Pusėje Kabina Pagalvės Ortopedijos Komfortą Atminties Putos Miega APP " Smart Muzikos Pagalvė

Skatinti Pusėje Kabina Pagalvės Ortopedijos Komfortą Atminties Putos Miega APP " Smart Muzikos Pagalvė

w141854

Nauja

Yra sandėlyje

€58.26 €41.95
Vnt.

Žymos: bambuko pluošto pagalvės, siuvinėjimo pagalvė, bambuko kaklo pagalvė, miego kaukė, putų atminties pagalvė, meno dekoratyvinės pagalvės, cervic pagalvė, gelis pagalvė, astolfo, ortopedinė pagalvė putų atminties putos.

Produkto Informacija

Smart pagalvė gali būti sujungti su telefono hipnozė master PROGRAMĖLĘ.Per įmontuotą temperatūros jutiklis pagalvė, fiziologinius duomenis savo miego procesas gali būti renkami ir analizuojami.Mes jums pasakys, intuityviai forma, diagramos, kad jums žinoti, jūsų miego padėtis.

Apie Dydis & Spalva:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas , prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-3cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Apie Atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes tikimės, kad jums galėjo mums suteikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Apie Siuntą:

1. Laivybos visame pasaulyje,išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO.

Apie Garantija Ir Grąžinimo:

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, paketas buvo gautas,ir laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Jei jūs nuolat elementą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes NE problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra.

2.Pirkėjas turi padengti visas siuntimo išlaidas, jei tiesiog nenori produkto.

Prašome perskaityti visą informaciją prieš jums užsisakyti.,ačiū,jei turite kokių nors klausimų, pls nedvejodami praneškite mums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai