Sexywg Kūno Shaper Prakaito Sporto Diržai Vyrų Juosmens Treneris Žoliapjovės Svorio Pilvo Suspaudimo Shapewear Waiste Instruktorių Korsetas

Sexywg Kūno Shaper Prakaito Sporto Diržai Vyrų Juosmens Treneris Žoliapjovės Svorio Pilvo Suspaudimo Shapewear Waiste Instruktorių Korsetas

w141754

Nauja

Yra sandėlyje

€17.19 €9.11
Vnt.

Žymos: naudotis pedalas, bh sportas, kūno žoliapjovės naudotis, neopren moterims, naudotis tummy trimmer, rožinės spalvos sportinę aprangą, juosmens šilčiau, sexywg, palaidinė sportui, skrandžio šilčiau.

mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

Sexywg Vyrų Juosmens Treneris Paramos Neopreno Sauna Kostiumas Modeliavimo Kūno Shaper Diržo Svorio Cincher Slim Faja Treniruoklių Salėje, Korsetas

1.SKATINA SVORIO - juosmens žoliapjovės yra geriausias fitneso įranga abs.Jūs galite jį naudoti visų rūšių išsiaiškinti, ar jūs norite eiti pabėgioti, Pasivaikščioti, ar Joga, ar eiti Dviračiu dabar galite padidinti savo dega ir prarasti, kad pilvo riebalų greitai, pagal išsaugoti kūno šilumą ir pašalinti vandens perteklių svorio, ypač pilvo srityje.Tai kaip MOBILI PIRTIS JŪSŲ JUOSMENS - Burn pilvo riebalai greičiau ir padidinti kalorijų sudeginti per pratimą su juosmens treneris diržo.

2.A "TUMMY TUCK" BE ETIKETĖS SU KAINA!Suteikti sau "tummy tuck" be brangios išlaidos operacijos!Po visų, jums reikia naujų drabužių nauja plonesni organas jūs norite parodyti!skrandžio žoliapjovės puikiai stora aplink juosmens, kaupti ir sulaiko šilumą, kad tikslai, celiulito ir padidina kraujo tekėjimą.Užtikrina greitą pilvo suspaudimo ir juosmens atrama.Patogus, lengvi, tampri medžiaga lieka vietoje, o naudojasi.

3.TAI "SLIMMING BELT", KURI TIKRAI VEIKIA!Jūs būsite sužavėtas.STIPRUS CORE - stabilizuoja visą kūną.Tikrai daugiau nei "plokščio pilvo" ar šešių-pack abs, jūs siekiama stiprus branduolys, kuris siūlo geriau subalansuoti, lengviau kvėpuoti, gerinti cirkuliaciją ir sveiką laikyseną.NUGAROS atrama - gausite tummy tuck, juosmens žoliapjovės ab diržas suspaudimo remti savo apatinę nugaros ir pilvo raumenis.

4.EXTRA LONG & PLATUS - Dėvėti SEXYWG neopreno juosmens žoliapjovės, jūs iš karto pastebėsite, pagerinti laikyseną, nes ji stiprina savo apatinę nugaros raumenis ir palaiko savo poziciją, taip pat šildymo ir raminantis nugaros raumenis.Juosmens žoliapjovės diržas yra visiškai reguliuojamas, todėl jį dėvėti, patogūs ir efektyvūs.PATOGŪS IR LENGVI.tai aukštos kokybės juosmens žoliapjovės diržas gali tilpti iki 41.3 cm.

5. PROGA : Ši vyrų juosmens treneris diržas naudoti šalis,šventės,vestuvių,gimtadienio,vakarienės metu,šou .Puikus zumba, polates, excersize ,Jogos, fitneso, bet kokio tipo treniruotės, treniruoklių salė, bėgimo, dviračių sportas, alpinizmas, ir daug daugiau sportui ,ar kasdieniniam naudojimui.

1 gabalas, juosmens diržas .

Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

Vyrai Dydis

Tinka Juosmens

elemento Aukštis

Priekiniai

Atgal

colių

cm

cm

cm

XS

26.8-28.7

68-73

28

26

S

28.7-30.3

73-77

28

26

M

30.7-32.3

78-82

28

26

L

32.7-34.3

83-87

28

26

XL

34.6-36.2

88-92

28

26

XXL

36.6-38.2

93-97

28

26

Jei esate tarp jų, dydį , mes rekomenduojame lagre dydis už jus , ačiū !

Pastaba : Rankinis matavimas bus jau 2-3cm skirtumas ,o 1 colis = 2,54 cm

1. Jūs galite padaryti drop laivyba?

mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2.Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas www.poligon-1.lt .

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti www.poligon-1.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.www.poligon-1.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai