Antikorozinė Medienos Tinklelį Sienos Gėlių Stovas Balkono Sienos Puodą Rūbams Kabinti Žalia Krapų Augalų Stendas Kietų Medinių Žalia Ekranas

Antikorozinė Medienos Tinklelį Sienos Gėlių Stovas Balkono Sienos Puodą Rūbams Kabinti Žalia Krapų Augalų Stendas Kietų Medinių Žalia Ekranas

w141462

Nauja

Yra sandėlyje

€8.15 €6.43
Vnt.

Žymos: laikiklis augalų vazonuose, augalų stendas, drugelis lentynos, karnavalas vištiena, vištų, gėlių lentynos, sodo lentynos, medienos, pvc plytelių, lipdukas medienos, bambuko gėlių stovas.

Savybės:

- Kai kurie geriausiai žaluma gali ne tik pagyvinti erdvę, bet taip pat išgryninti orą, - ir jie taip pat padeda sukurti daugiau atsipalaidavimui, ramus atmosferą bet kurioje patalpoje.

- Medienos spalva augalų stendas yra gana vizualiai patrauklus, gražus ir spalvingas.Medinių grindų augalų savininko patalpų sutampa ir su savo baldais ir su kelių atspalvių medžio.

- Mediena, augalų stendas yra tinkamas rodyti smuiku lapų figų medžio, mažų guminių medžių, palmių, monstera ar gyvatė augalų.Midcentury augalų stendas skaistina iki buki kampai ir priduria, patogūs, natūralios manote, kad jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis, balkonas, buto, biuro ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medinis

Dydis: 33*24.6 cm,50*24.6 cm

Paketų Sąrašo:

1 X Vazonas Turėtojas

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai