ES 220V LED Virvę Vamzdis String Pasakų Žibintai 360 Laipsnių Ligthing Vandeniui Lauko Sodo Lempos Multi Vaivorykštė Neoninis Ženklas Led Juostos

ES 220V LED Virvę Vamzdis String Pasakų Žibintai 360 Laipsnių Ligthing Vandeniui Lauko Sodo Lempos Multi Vaivorykštė Neoninis Ženklas Led Juostos

w141387

Nauja

Yra sandėlyje

€6.02 €4.21
Vnt.

Žymos: angel pagalvė, led juostelėmis ir, ledstrips pasiūlymą, led neoninis ženklas, aklas laido, žibintas, led ženklas, neoninės šviesos ženklas, lempa led lempa, harde led juostos 220v.

Prašome atkreipti dėmesį :

1) kai jūs užsakymas"20-25m" ,

we will ship jas jums DHL/UPS/Fedex ar kitų greitas pristatymas, jei yra bet koks muitas ir Pvm , prašau, jas apmokėti, ačiū.

Specifikacijos: ◆ Ilgio šviesos vamzdis: 1-25M ◆ Šviesos spalva: šiltai balta, šaltai balta ir spalvinga ◆ Kabelio skersmuo: apytiksl. 11-12mm ◆ Gyvenimo trukmė: apie 100 000 val. ◆ Spindulio kampas: 360 ° ◆ Įtampa: 220V-240V ◆ Darbinė temperatūra: -20 ~ 60 ° C ◆ LED: 36 Led metrui ◆ Gali būti sumažinti, kas 100cm ◆ Kintamojo lauko ir vidaus naudojimui ◆ Daug naudoja (pvz., namas, sodas, balkonas) ◆ Energijos taupymo, Erdvės taupymo laikymo ◆ tarnavimo laikas, daugiau kaip 50.000 val Savybės: ◆ 【Gražus apdaila】 Su šviesos vamzdis, galite nustatyti savo šviesos akcentus ir papuošti, pavyzdžiui.Jūsų namas, balkonas arba sodas. ◆ 【Neperpučiamas】, Kurie apvilktų blogų oro plastiko.Naujos, labai tvirtos, apvalios, aišku, PVC virvę. ◆ 【Lankstus】 Tai šviesos vamzdis yra ideali šalis ir festivalio apšvietimo, nes šviesa vamzdis gali būti greitai sumontuoti ir linkusi į visas puses. ◆ 【Išorės ir viduje】 šviesos vamzdis gali būti naudojamas variably patalpose ir lauke, sukurti atmosferos aplinkoje, ypač tamsoje. ◆ Įdėti šviesos akcentai sode ar namuose!Tiesiog vieta, šviesos vamzdis per krūmai, krūmai ar medžiai.Žinoma, jūs galite taip pat naudoti šviesos vamzdis namas nustatyti iki Kalėdų akcentais arba naudoti šviesos vamzdis kaip šviesos apdailos vakarėliams ir šventėms.Pakuotė:

LED Juosta+ES kištuko+keli klipai

(1m su 1pc klipai nemokamai,jei jums reikia daugiau,prašome apmokėti už jį.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai