USB 3.0 Išorinis DVD įrašymo USB / Tipas-C Išorės Optinis įrenginys Darbalaukio Nešiojamas Universalus Diskas / MacOS / Windows 1

USB 3.0 Išorinis DVD įrašymo USB / Tipas-C Išorės Optinis įrenginys Darbalaukio Nešiojamas Universalus Diskas / MacOS / Windows 1

w141132

Nauja

Yra sandėlyje

€34.00 €21.08
Vnt.

Žymos: cd, onn dvd rašytuvas, sony dvd grotuvas objektyvas, dvd, mažas usb, ata disko, 4k blu ray grotuvas, prijunkite kietąjį diską, hifi cd grotuvas, cd, dvd įrašymo.

[Advanced USB3.0/C Tipo Technologija] Su Šiuo išorinius CD, nešiojamas, Powered by USB C/USB 3.0 dual uosto ir įtraukti kabelis dizainas, išorinis DVD diskas suteikia jums didelį duomenų perdavimo greitį (iki 5Gbps) ir stabilių rezultatų. 10 kartų greičiau, nei ankstesnės kartos.Ji taip pat yra suderinamas su USB2.0/1.0.

[Maksimalus Suderinamumas] naujausios kartos usb dvd diską su USB 3.0 ir Tipo c dvigubos jungties projektavimo, Išorinius cd, dvd įrenginys yra suderinamas su "Windows 7/8/10 / SE / ME / 2000 / XP" / "Vista" ir naujausią "iMac", "Mac OS".Nereikia diegti specialių tvarkyklių, tikrai plug and play.

[Unikalus Burn-įrodymas, Kontrolės Chip] Ir įrašymo procesą, jums gali veiksmingai užkirsti tikimybę, pažeidžia diską ir super stiprus klaidų taisymo funkcija skaito diskus.Kaip usb dvd grotuvas nešiojamas naudoja naujausias intelektinių degimo technologijų ir naujas 12.7 mm vidinis chip daugiau klaidų taisymas, atsparus smūgiams ir mažesnį triukšmą.Išorinis dvd diską groti muziką ir filmus nedelsiant arba iškraipymas.

[Skaityti ir Įrašyti CD] Priėmė unikalus intelektinių degimo technologija, galite įrašyti savo diską į savo lengvumu.Palaikymo formatas: DVD-ROM, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DL, CDA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, CD+RW, VCD, ir kt.Su šiuo DVD įrašymo įrenginį, jūs galite žiūrėti DVD filmus, klausytis CD muzikos, arba kopijuoti muziką, nuotraukas, filmus į CD/DVD, diegti lanksčiuosius diskelius, programinė įranga ir kt.

[Madingo Dizaino] unikalus Pentagono išvaizda daro savo išorės optinis įrenginys atrodo labiau stilingas ir prabangus, su kabeliu įtvirtinta, jis lengvai laikymo ir niekada nerimauti dėl trūksta kabelis.Nereikia diegti specialių tvarkyklių, tikrai plug and play.

Tipas: DVD / DVD-ROM

Įrengimas: išorės

Talpyklos talpa: 2MB

Sąsajos tipas: USB + Tipo C

KOMPAKTINIO disko pakrovimo būdas: dėklas tipas

Skaityti disko formatas: CD, VCD, DVD

Skaityti greitis: CD 24X DVD 8X

Rašymo greitis: CD 24X DVD

Palaikomų diskų standartai: DVD-ROM

Maksimalus DVD įrašymo greitis: 8X

Degimo formatas: DVD-RW

dydis:15*14*1.7 cm

Medžiaga:ABS

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * DVD rašytuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

[ Pristatymas ]

1. Visi daiktai bus išsiųsti per 6 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

2. Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.

3. Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.

4. Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.

[ Atsiliepimai ]

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas.

jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

[ Susisiekite Su Mumis ]

9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) šeštadienio.

mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Mūsų Misijos:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.

2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą.

3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai