Ratas Saugojimo Bin Praktinių Plastiko Saugojimo Dėžutę, Arbatos Saldiklius ir Daugiau Patefonu Spice Rack už Virtuvės Spintos

Ratas Saugojimo Bin Praktinių Plastiko Saugojimo Dėžutę, Arbatos Saldiklius ir Daugiau Patefonu Spice Rack už Virtuvės Spintos

w14108

Nauja

Yra sandėlyje

€8.07 €5.24
Vnt.

Žymos: spice rack, sukasi prieskonių lentynos, lauke storag virtuvė, spintos lentynos, raundas stalčiuko, sukasi aštrus stovo, lauke virtuvė, Bagažinės Dangčio, drainer dėklas, darbotvarkės makiažas.

Kulka Taškų:

1、Idealus Saugojimo Vietos: Į ratas, sandėliavimo dėžės yra praktinis saugojimo organizatorius, labai tinka saugoti arbatos maišeliai, cukrus, kava, druska, virtuvės prieskoniai, vaisiai, odos priežiūros produktai ir biuro sandėliavimo ir kt.

2、360° Rotacija: plastikinės sandėliavimo dėžutės gali būti pasukti 360°, ir jūs galite greitai patekti į ją tik su vienu rotacija.Šios rūšies sukasi talpinimo labai tinka daug kambarių šeimos, kad ji būtų švari ir tvarkinga.

3、daugiasluoksnė ir Nuimamas Dizainas: laikant lauke gali būti sukrauti į kelis sluoksnius, siekiant sutaupyti vietos kiek.Tuo pačiu metu, ji gali būti išardyti ir išvalyti.Glotnus paviršius nuvalomas švariu vandeniu.Atkreipkite dėmesį, kad tai nėra tinkama indaplovėms.

4、Aukštos kokybės Medžiagos: atnaujinamos ir sutirštės PET medžiaga, keliamoji be slėgio, galima išsaugoti daug įvairių daiktų, kurių viena pagrindinių, ir nebus grūsti.

5、Platus Naudojimas: Labai tinka kiekvienos vietos jūsų namuose ir biure, ir labai tinka virtuvė, vonios kambarys, rankdarbių kambarys, kambario, seminaras ar virtuvės ir pan.

Savybės:

1. Idealus Saugojimo Vietos: Į ratas, sandėliavimo dėžės yra praktinis saugojimo organizatorius, labai tinka saugoti arbatos maišeliai, cukrus, kava, druska, virtuvės prieskoniai, vaisiai, odos priežiūros produktai ir biuro sandėliavimo ir kt.

2. 360° Rotacija: plastikinės sandėliavimo dėžutės gali būti pasukti 360°, ir jūs galite greitai patekti į ją tik su vienu rotacija.Šios rūšies sukasi talpinimo labai tinka daug kambarių šeimos, kad ji būtų švari ir tvarkinga.

3. Multi-layer ir Nuimamas Dizainas: laikant lauke gali būti sukrauti į kelis sluoksnius, siekiant sutaupyti vietos kiek.Tuo pačiu metu, ji gali būti išardyti ir išvalyti.Glotnus paviršius nuvalomas švariu vandeniu.Atkreipkite dėmesį, kad tai nėra tinkama indaplovėms.

4. Aukštos kokybės Medžiaga: atnaujinamos ir sutirštės PET medžiaga, keliamoji be slėgio, galima išsaugoti daug įvairių daiktų, kurių viena pagrindinių, ir nebus grūsti.

5. Platus Naudojimas: Labai tinka kiekvienos vietos jūsų namuose ir biure, ir labai tinka virtuvė, vonios kambarys, rankdarbių kambarys, kambario, seminaras ar virtuvės ir pan.

Techniniai duomenys:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: PET, PVC ir nerūdijančio plieno

Stilius: vieno sluoksnio, dvigubo sluoksnio, trijų sluoksnių

Dydis:

Vieno sluoksnio: apie 23.5*23.5*3.6 cm/9.25*9.25*1.42 colis, svoris: apie 300g

Dvigubas sluoksnis: apie 23.5*23.5*21.6 cm/9.25*9.25*8.50 colis, svoris: apie 540g

Trijų sluoksnių: apie 23.5*23.5*21.6 cm/9.25*9.25*21.6 colis, svoris: apie 780g

Pareigos: 360°pasukti/nuimamas asamblėjos (daugiasluoksnės)

Tinka: saugoti virtuvės prieskonių, buteliai, konservuotų vaisių, gėrimų, odos priežiūros produktai, kosmetika ir kt.Laikyti jį švarus ir tvarkingas.

Paketų Sąrašo:

1*Ratas, Bakas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai