Vaikų Topcoat Nustatyti Netoksiška Spalvotieji pieštukai, "PASIDARYK pats" Meno Dažymo Įrankiai Kosmetika Halloween Carnival Padažu

Vaikų Topcoat Nustatyti Netoksiška Spalvotieji pieštukai, "PASIDARYK pats" Meno Dažymo Įrankiai Kosmetika Halloween Carnival Padažu

w140954

Nauja

Yra sandėlyje

€11.79 €10.37
Vnt.

Žymos: nailono barb, siurblys makaronai, ny skrybėlę rinkinys, neox batai, hdd 40 usb, rt2870 usb, pj200 flex, mtb titane, stūmoklio d62.

Kulka Taškų:

1、Lengva Valyti: netoksiškas, hipoalergicznych ir odos draugiškas, todėl jūs neturite jaudintis dėl spalvų, alergines reakcijas ar bėrimas.Jis yra tirpus vandenyje, lengvai pašalinti su muilu ir vandeniu.Tinka ir suaugusiems, ir vaikams.

2、Puikus Dovanos: Puiki gimtadienio ir Kalėdų dovanos vaikams ar draugams.Tinka kasdien pramogų, festivalių, vaidmenų, teminiai vakarėliai, Ministras sporto, kostiumų šalys, scenoje ir pan..

3、Vandenyje tirpi Formulė: Net, jei yra kažkas drabužiai, spalvos, lengva pašalinti.Nuvalykite vyniojamojo popieriaus ir plauti su muilu ir šiltu vandeniu.

4、Pasukti Rašiklio Laikiklis: Lengva laikyti; jūsų rankos švarios, ir apsaugoti pin greitai įtempti.

5、Platus Naudojimas: Tinka visų rūšių atvejais: šventės, Helovinas, Kalėdos, karnavalas, gimtadienis šalys, kultūros spektaklius, sporto renginius.Taip pat, naudoti jį kaip vaidmenų make-up, kuris paverčia jūsų berniukai ir mergaitės į darbo pobūdis-žaisti žaidimus.

Aprašymas:

Produkto: 12-spalva vaikų veido dažyti pen

Savybės: ryškios spalvos, netoksiškas ir bekvapis, lengvai valoma

Pakavimo sąrašas:

12 * pastelė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai