Vaikai šviesiai pilkas fonas debesis rožinė ir mėlyna versija berniukas ir mergaitė kambario tapetai nuolaida kliento sienos tapetai dydis

Vaikai šviesiai pilkas fonas debesis rožinė ir mėlyna versija berniukas ir mergaitė kambario tapetai nuolaida kliento sienos tapetai dydis

w140477

Nauja

Yra sandėlyje

€23.63
Vnt.

Žymos: debesis tapetai, vaikų kambario tapetai, wallpap, 3d tapetai pilka, berniukas vaikas tapetai, medienos sienos meno mėlyna, tapetai lipdukas dino, raina katė sienos menas, putų tapetai, mergina, lian tapetai, mergina.

DUK

1 st , Padaryti dizaino Maketą savo dydžio, galite patvirtinimo prieš gamybą.

Padalinys: tarptautinių laivybos paketo dydžio apribojimas, freskos tapetai turi būti supjaustyti į mažesnius pločio laivas.

Taigi, po užsakymą, prašome būti on-line patikrinti ir atsakyti į komentarą išdėstymas ir kvadratas, tada gali pereiti dėl gamybos ir vežimo už jus.

2-oji , Sutampa dėl kiekvienos grupės

Dėl kiekvienos grupės yra sutampa, kuri bus lengvai galite montuoti ant sienos.

Jei nereikia sutampa, kai užsakymą, prašome patarimo ar palikti paaiškinimai.Ar yra sutampa dėl kiekvienos grupės, kaip įprasta, ačiū.

3, 1 vnt kaina už 1 kvadratinį metrą, ne 1 lapo kaina, bet kokio dydžio

Todėl prašome patikrinti, ką jūsų norimą dydį ir apskaičiuoti, kiek kvadratinių metrų jums reikia, tada, kad teisė kiekis.Ir palikite pastabą pranešimą apie detales, kurių plotis ir aukštis pav.

4-oji , Klientas " s dizainas ir dydis

Tai bus mūsų malonumą gaminti savo dizainą, ir taip pat galite nuspręsti, dydį.Jei reikia pritaikyti savo išskirtinę meno freskos, prašome susisiekti su mumis ir aptarti išsamiai.

5-oji , Normalaus Dydžio (Reguliarus dydis

Žemiau yra normalaus dydžio plačiai naudojama sienų, meno ar sienų apdaila dažymas dydis, kurių plotis ir aukštis skalė yra labiau tinkamas, todėl jei jūsų dydis yra daugiau ar mažiau panašūs į žemiau dydžio, čia mes maloniai jums patarti pasirinkti žemiau dydžio.

Jei neturite konkrečių patarimų, kurių plotis ir aukštis dydžio, mes gaminti žemiau normalaus dydžio.Pavyzdžiui, galite užsisakyti 1 vnt, jūs gausite sienos freskos 1 gabalas, plotis 140cm x aukštis 70cm.

6-oji , CUSTOM MOKESČIO arba PVM

Kai kuriose šalyse vyriausybės užsakymą bus už užsakymą mokestį ar PVM už importuojamas prekes.Kaina už tvarka, nėra įtraukti visus užsakymą mokestį ar PVM.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai