MUQZI Dviračių Lašintuvu Po Svirtį, Sureguliuokite Sėdynės Aukštis MTB Kelių Dviratį 22.2/24mm Užkratas nuo balnelio iškyšos Mechaninė Nuotolinio Valdymo Svirtis

MUQZI Dviračių Lašintuvu Po Svirtį, Sureguliuokite Sėdynės Aukštis MTB Kelių Dviratį 22.2/24mm Užkratas nuo balnelio iškyšos Mechaninė Nuotolinio Valdymo Svirtis

w140457

Nauja

Yra sandėlyje

€13.16 €12.51
Vnt.

Žymos: lašintuvu po svirtis, crankset hollowtech, pipett, šakutės antspaudas, nuo balnelio iškyšos 34 9, mtb užkratas nuo balnelio iškyšos reguliuojama sėdynė, fox mtb, užkratas nuo balnelio iškyšos, galinio smūgio, cnc ktm.

Šis Produktas Turi Naudingojo Modelio Patentai

MUQZI Lašintuvu Po Svirtį, Sureguliuokite

Savybės:Įrengta užsandarinti guoliai viduje, ilgas tarnavimo laikas ir ilgaamžiškumą.Po to, kai buvo įdiegta, mygtukas yra lygiaverčiai piršto poziciją kairiajame perdavimo.Palyginti su viela reguliatorius ant rankenos, tai labiau atitinka kampas pirštais per žirgais.Ji gali būti koreguojama, neatleidžiant rankinis stabdis Sėdynė , kuri yra patogiau ir saugiau.(Atsitiktiniai atiduoti mažų dovanų)

Produkto Informacija

Medžiaga: aliuminio lydinys Grynasis svoris: 34.7 g Spalva: juoda/raudona Įrenginio specifikacija: tinka 22.2/24MM rankenos, prašome patvirtinti savo rankenos specifikacijos prieš perkant.Pakavimo sąrašas: line valdiklis * 1 montavimo raktas * 2

Yra Du Specifikacijas, 22.2 Ir 24Mm, Kad Gali Būti Įdiegta, Jums Nereikia Nerimauti, kad Negali Nusipirkti Tinkamo Įrenginio Specifikacijos.

Tinka Kintamo Greičio/Stabdžių Lynai, Kurie Gali Būti Dedami Ten, Kur Jums Rasti Patogu Naudoti, Atsižvelgiant Į Jūsų Poreikius, Tiesiog Gnybtas, Kabelis, Ant Varžto.

Didelio Stiprumo Ir Lengvas,Mes Naudojame Nerūdijančio Plieno Varžtai Ir Aliuminio Lydinio Medžiagų, Siekiant Užtikrinti Stiprumą Ir Sumažinti Svorį.

Anti-Slydimo Groove, Siekiant Užtikrinti, Kad Pagrindinės Bus Ne Shift

Po Įdiegimo, Jums Tik Reikia Paspausti Rankeną Su Nykščiu Per Jojimo Pradėti Dirbti.Labai Paprasta Ir Praktiška.

Jums nereikia ardyti, bet koks prietaisas, galite įdiegti ją lengvai, tiesiog atidarykite dangtelį ir sagtis jį ant rankenos ir uždarykite pusė apskritimo dangtelio fiksavimo varžtą.

Įrengta Užsandarinti Guoliai Viduje, Ilgas Tarnavimo Laikas Ir Ilgaamžiškumas

Freeze frame lock, reguliuojamas 8mm ne bus

Dažnai Užduodami Klausimai: 1. Kiek laiko užtruks norint siųsti paketą?Per tris dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas) 2. Ką daryti, jei aš ne gauti, kad mano straipsniai?Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo daiktus.Jei jūs negalite gauti tai, mes grąžinsime jį visą, prašome n jaudintis Gerbiami pirkėjas: Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų parduotuvėje.Jei jus tenkina mūsų parduotuvėje.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Ir naudingas pastabas dėl kitų klientų.Ačiū Daiktas kaip descrbes:★★★★★ Komunikacijos:★★★★★ Siuntimo Greitis:★★★★★ tiesiogiai prieš palikdami neigiamą grįžtamąjį ryšį, Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai