Smspade Juoda ir violetinė rozey PU dirželis ant balnai dirželis ant dildo seksualus apatiniai lesbiečių sekso žaidimą,suaugusiųjų sekso produktus

Smspade Juoda ir violetinė rozey PU dirželis ant balnai dirželis ant dildo seksualus apatiniai lesbiečių sekso žaidimą,suaugusiųjų sekso produktus

w139964

Nauja

Yra sandėlyje

€7.59 €4.93
Vnt.

Žymos: mano sekso žaislai, sekso žaislas, analinis, analinis dildo, vibrat, višta gaidys narve, erotinio penio žiedas, skaistybės narve ht, dildo strapon, juoda suknelė moterims.

1. Šis diržas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiaga-PU ir aksomo viduje.

2. Su Sklendėmis,šis diržas yra visiškai reguliuojamas.

3.Juosmens diržas yra 1,1 m ilgio kuri pakankamai didelė, kad dauguma žmonių.

4.su 3 neprivaloma žiedai,jums gali tilpti 3 skirtingo dydžio, vibratorių į jį.

5.Miela Juoda rozey,Violetinė Rozey ir aukso rozey spalva yra būti mylimas už žavinga ponios.

Visi daiktai bus išsiųsti adresu, pirkėjas lapais užsakymo.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitinka adresą, kurį norėtų mus į laivą.

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną, jei mokėjimas atliktas sėkmingai

Kartais terminas bus atidėtas dėl trūkumo, tačiau mes informuosime jus per www.poligon-1.lt pranešimų sistemą,atkreipkite dėmesį į pranešimą iš " pardavėjas po pateiktas užsakymas.

Dėmesio : Mes nesame atsakingi už muitinės mokesčio ar rinkliavos.Tačiau, mes bus minimalus, tai už jus.

Prašome, skaityti apie šią politiką, prieš grįžtant bet kurį elementą.

Prieš bet grąžinti,prašome susisiekti su mumis per pranešimų sistemą arba klientų aptarnavimo elektroniniu paštu.Kai bus reikalaujama papildomos informacijos iš jūsų pateikti.

Grąžinama prekė turi būti savo pradinę padėtį, todėl mes galime gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Straipsniai grįžo po 7 dienų nuo gavimo yra tik remontas.

Šiuo atveju pirkėjas atsako už pašto išlaidas.Mes garantuojame, kad už kiekvieną kliento su geriausios kokybės ir paslaugų.

Visos prekės praėjo per griežta kokybės tyrimas, siekiant užtikrinti, kad jis yra geros būklės, prieš laivą iš.

Paprastai, mes suteikiame 3 mėn. garantiją visoms prekėms, jeigu prekės turi trūkumų, pranešti mums su 3 dienas po to, kai gausite paketą.

Grąžinama prekė turi būti savo pradinę padėtį, todėl mes galime gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Straipsniai grįžo po 7 dienų nuo gavimo yra tik remontas.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TEIGIAMĄ 5 ŽVAIGŽDĖS". [Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.] Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome elektroniniu paštu ar pokalbių apie prekybos vadybininkas

Dirbame nuo Mon.-Šeštadienis.nuo 9:00 iki 18:00 Bei jing Laiko.

Mes atsakysime per 1 darbo dieną ar mažiau.Prašome įrašyti savo prekės numerį arba užsakymo numerį arba linkin visų pranešimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai