6-spalva metallic, perlamutro ne nyksta lūpų blizgesio paviršius blizgus ilgalaikiai lūpų dažai metallic lūpų blizgesys metalo lūpų blizgesys metalinis

6-spalva metallic, perlamutro ne nyksta lūpų blizgesio paviršius blizgus ilgalaikiai lūpų dažai metallic lūpų blizgesys metalo lūpų blizgesys metalinis

w13991

Nauja

Yra sandėlyje

€4.54 €2.96
Vnt.

Žymos: lūpų blizgesys, atspalvis vandens, lūpų glosss vamzdžiai, super lūpų blizgesys blizgučiai, tipas lūpų blizgesys keychain, fei grožio lūpų blizgesys, blizgesys, estafetę telescop, mielas blizgesys, paprastas aišku, lūpų blizgesys.

Aprašymas:

[6 spalvų] 6 skirtingų spalvų ir skirtingų stilių.Jūs galite pasirinkti tamsios arba šviesios spalvos lūpų dažai jums patinka, bet bus, su įvairių spalvų, tinka įvairių stilių ir kartų, todėl jūs spalvingi. [Metallic tekstūros] Šis lūpų blizgesys yra kreminės tekstūros, ne-džiovinimo formulė, sklandžiai, daug metalo tekstūros ir pilnas stardust. 【Ilgalaikį kosmetika】ilgalaikis, vandeniui, užtikrinti, kad jis nebus įsikibę į puodelį po nešioti visą dieną. [Drėkinamasis poveikis] Drėkina lūpas, paliekant lūpų jausmas, minkštas ir švelnus. 【, Kaip naudoti】Taikyti lūpų vidurį viršutinės lūpos, ir stumkite lūpų per visą apatinės lūpos palei kontūrą iš burnos. [Puikus pakavimo] gali būti teikiama kaip dovana draugams ar šeimos nariams.Tinka įvairiomis progomis, pvz., datos, pobūviai, vestuvės, barai, šokių šalys, kempingas, biure, mokykloje ar kasdienis makiažas. [Puikus makiažo]: 6 skirtingų spalvų blizgus lūpų nustatyti, suteikti jums su blizgus ir blizgus lūpų, įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių.Pasirinkti blizgučiai stilių arba maišyti spalvas, kad jūsų makiažas tobulas. [Lengva naudoti ir valyti]: Naudokite jį sklandžiai, be šokinėja ar traukiant; taip pat jį galima lengvai nuimti ir išvalyti greitai, nesirūpindami apie pigmentacija.Ilgalaikis, vandeniui, non-stick taurės. [Mūsų produktus]: Mūsų gaminiai dera prabanga ir už prieinamą kainą, kuri negali būti pasiekta kitų grožio prekių ženklų.Mūsų misija yra padaryti jums atrodo, jaustis ir būti savo geriausiais neprarandant finansinę atsakomybę [Pastaba] nuotrauka yra nuoroda tik, jūs gausite jį iš galimų partijos.Dėl spalvų nustatymo kiekvieno monitoriaus spalvos gali šiek tiek skirtis.Prašome patikrinti spalvų skaičius ant apsauginio dangtelio ir dugno išorinės spalvos langelį.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti.

Pakuotė:

1 * blizgučiai metallic lūpų blizgesys

Pastabos:

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Palyginti išsamią dydžio su tavo.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3cm.Jei yra problema su produkto, prašome palikti pranešimą prieš suteikiant jums blogų atsiliepimų.Dėkojame už jūsų supratimą Kaip derinti užsakymus Jei norite, kad skirtingų elementų kartu mano parduotuvėje.Pasirinkite, ką norite, ir paspauskite mygtuką "į Krepšelį", o ne "Pirkti Dabar".Pereiti prie kito elemento ir paspauskite mygtuką "į Krepšelį" dar kartą.Ir toliau daryti tai tol, kol visi elementai yra į "pirkinių krepšelį".Spauskite "krepšelis" viršuje, dešinėje pusėje svetainėje, galite mokėti už visas prekes iš karto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai