M-17T 17 Klavišus Kalimba Nykščio Fortepijonas Aukštos Kokybės Mediena, Raudonmedžio Kūno Muzikos Instrumentas Su Mokymosi Knygos Melodiją, Plaktukas, skirtas pradedantiesiems

M-17T 17 Klavišus Kalimba Nykščio Fortepijonas Aukštos Kokybės Mediena, Raudonmedžio Kūno Muzikos Instrumentas Su Mokymosi Knygos Melodiją, Plaktukas, skirtas pradedantiesiems

w139768

Nauja

Yra sandėlyje

€45.66 €27.86
Vnt.

Žymos: kalimba klevas gecko, mano saldus fortepijonas pliušas, vaikai fortepijonas, 30000lm, ryšių muzikos instrumentai, klaviatūros, fortepijonas, Muzikos žaislas, fortepijonui įrankis, nustatyti 2 kalimba 17 klavišą gecko, dj sampler.

Ypatybė:

1.Gražių garsų, įvairių melodijų: šią priemonę, pagrindinis dėmesys skiriamas garso kokybei, šviesus, puikiai aidai ir vėlavimo, todėl švelnus, raminantis ir melodingas garsų.

2.Aukštos kokybės medžiagos: naudoti pasirinktą kietas raudonmedis, kad rezonanso lauke ir anglies plieno klavišus užtikrinti puikiai garso efektą.Beautiful ocean blue ir rankinės kreivė dizainas, rafinuotas detales ir apdailos darbai.

3.Built-in pakėlimas: 17 klavišą kalimba, built-in Hi-Fi " pikapas ir 6.35 mm sąsaja, naudojama prisijungti stiprintuvai, išlaikyti pradinę garso kalimba, labai tinka scenoje.

4.Puiki dovana muzikos mėgėjams, pianinas, gitara ir Yukriqin muzikantai.Tiesiog patraukti savo kalimba, ir pradėti savo veiklą bet kada, bet kur.

5.Į paketą įeina: Moozica K17MBL (EQ) profesinės Kalimba mobiliojo telefono atveju Kalimba rankinėje garso kabelis konversijos plug Melodija Hummer mokymosi vadovas, muzikos dalis, lipdukas.

Produkto aprašymas:

1.Kalimba, taip pat žinomas kaip nykščio pianinas, yra naujo tipo instrumentas kilęs iš Afrikos.

2.Į Muspor Kalimba metalo raktas yra sumontuoti ant tvirtos medinės dėžės, kaip rezonanso kolegija.

3.Jūs galite žaisti daina lengvai patraukdami klavišą.Paprasta operacija gali išmokti per minutę.

4.Siūloma, kad vaikams ugdyti muzikos talentus ir suaugusiems, pavyzdžiui, muzikos..Rodo, kelionės, šalis, poilsis, ir tt.

5.Medžio masyvo kūno ir rūdos metalo dantų pateikti ilgiau, garso ir patogus touch

6.Triple skylių pareikšti švarūs ir aiškūs garsai.Jūs galite kurti creative garso efektai per dvi garso skyles atgal.

7.Built-in pikapas su 6.35 mm pin Lizdas, galima prijungti prie stiprintuvo per viešus pasirodymus.

8.Lengva išmokti:1 (D),2 (B),3 (G),4 (E),5 (C5),6 A,7 (F),8 (D),9 (C4),10 (E),11 (G),12 (B),13 (D),14 (F),15 (A),16 (C6),17 (E) ir tarptautinio standarto C.

Specifikacija:

Nešiojamieji: mažo dydžio, lengva nešiotis, lengva nešiotis ir laikyti.

Gamintojas: Muspor

Medžiagos: raudonmedžio

Raktas: Mineralinis plieno

Spalva: natūrali

Stilius: 17 klavišą EQ kalimba

Dydis:35 * 115 * 138 * 185 mm

Paketai apima:

1 x Kalimba

1 x Imtuvas Plaktukas

1 x Kinų ir anglų kalbomis dainos

2 x lipdukas

1 x maišelis

1x atveju

1 x 3M kabeliu

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai