Nešiojamų 60mL Dviračių Grandinės Tepimo Alyva kalnų dviračių Grandinės ir buitine Technika

Nešiojamų 60mL Dviračių Grandinės Tepimo Alyva kalnų dviračių Grandinės ir buitine Technika

w139610

Nauja

Yra sandėlyje

€5.31 €3.99
Vnt.

Žymos: dviračių grandinių tepalas, dviračio grandinės alyva, namų apyvokos prietaisai bendrojo, dartmoor, dviračių tepalas, 1 rs, šakutės fox, dviračių priedai bendrieji, apačioje konsolė mtb, grandinės alyvos.

Nešiojamų 60mL Dviračių Grandinės Tepalas, Alyva Grandinės Namų apyvokos Prietaisai

Kulka Taškų: 1、Platus: Ši alyva gali būti naudojama lieti ratlankiai, variklių, gyvatvorių žirklės, vyriai, lankstai, dviračiai, ir visos veržlės ir varžtai jums mesti savo kelią.Lanksti šiaudų pasiekia sunkiai pasiekiamų vietų, kaip giliai skverbiasi aliejus palengvina gyvenimą.

2、Mažas Patarimas: Kaip kateterį, lenkta galvutė tepalo yra lengva prasiskverbti į naftos tašką.Ir jis yra sukurtas patogus laikymas ir lengva laikyti.Ir tepalas yra lengva naudoti viršutinį dangtį, laikymo ir išvengti nuostolių viršutinį dangtį.

3、Praktinis Naudojimas: lubrikanto gali greitai prasiskverbti į paviršių priežiūros produktas, veiksmingai sumažinti trinčiai, ilgalaikį anti-dilimui ilgesnį tarnavimo laiką.

4、antikorozinės Dizainas: lubrikanto savybes kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdijimo, ir jis greitai sudaro apsauginę plėvelę ant paviršiaus priežiūros produktus, ir ji gali veiksmingai atsispirti korozijai bei rūgščių ir šarmų skystis.

5、Nešiojamų Dizainas: lubrikanto yra lengva nešiotis, rodoma pagal 60mL nešiojamų talpa dizainas, ir ji yra maža ir patogu, kuris neužima vietos.

Savybės:

Dilimui atsparus tepti, kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdijimo.

Ne lipni, siekiant išvengti nuostolių, padidinti atsparumą korozijai ir kt.

Tinka apkaustai, durys, durų užraktai, tikslieji prietaisai, automatinė įranga, grandinės, diskai, buitinė technika, ir kt.

Platus, talpa - 60mL.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Dviračiu Grandinės Tepalas

Pobūdis: skystas

Dydis: 13,5 cm * 3cm/5.31*1.18 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Dviračių Grandinės Tepalas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai