Lu Draudimas Užrakto 3D Medinis galvosūkis Paslaptis Atidarymo Dėlionės dėžė Magija Paslaptinga Dėžutė Dovanų Dėžutėje Nemokamas Pristatymas

Lu Draudimas Užrakto 3D Medinis galvosūkis Paslaptis Atidarymo Dėlionės dėžė Magija Paslaptinga Dėžutė Dovanų Dėžutėje Nemokamas Pristatymas

w13934

Nauja

Yra sandėlyje

€6.33 €4.25
Vnt.

Žymos: smegenų žaidimas vaikams, žmogaus smegenys, box paslaptis, las dėlionės, paslaptis compart, paslaptis dėlionės, abėcėlė medienos, dėlionė su slaptais, sudėtingos medinės dėlionės, puzzl mediniai.

69880 Karšto Produktą

Medinis Galvosūkis Paslaptis Atidarymo Dėlionės Dėžė Magija Paslaptinga Dėžutė Dovanų Dėžutėje Nemokamas Pristatymas

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos kokybės.Medžiagos: Mediniai.Dydis: 12.5*3.7*3.4 cm.

Specialiųjų:

Galąstuvas Galvosūkiai buvo nustatyta, Europoje ir Azijoje, nes 18 amžiuje, Ji įkūnija išmintį, senovės

Šis Galąstuvas Dėlionė yra specialiai sukurta siekiant išardyti ir perkomplektuoja, medinės Dėlionės yra klasikinis ir labai populiarus Įspūdį Žaidimą žaislai, gali mokyti ir plėtoti savo logika ir pagerinti savo IQ, tinka tiek jaunų ir senų.

Mediniai galvosūkiai gali atrodyti paprastas, bet jie yra daug paslapčių, jie paprastai yra lengva išardyti, tačiau sunku surinkti, kiekviena medinė Dėlionė yra ypatingas ir unikalus, smagi žaisti.

Žaisti su mediniai Galvosūkiai gali ne tik naudotis, smegenų, plėtoti žvalgybos, tobulinti problemų sprendimo gebėjimų, tačiau taip pat atleisti spaudimą, atsipalaiduoti nuotaikos ir gauti malonumą, ir jūs, ir šeima turi gana daug įdomus per šį blokavimo smegenų žaislas.

Dėmesio: 1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus. 2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai