Mados atidaryti tne moterų sporto sandalai T-sagtis platformos batai su aukšti kulniukai 2021 m. vasarą butas laisvalaikio bateliai moterų šlepetės

Mados atidaryti tne moterų sporto sandalai T-sagtis platformos batai su aukšti kulniukai 2021 m. vasarą butas laisvalaikio bateliai moterų šlepetės

w139303

Nauja

Yra sandėlyje

€22.44 €12.34
Vnt.

Žymos: sandalai moterims, ins mados batai, sandalia skaidrių, ponai vasaros sandalai, platus stiletto kulniukai, didelis pleišto sandalai, shose moteris, aukštakulniai moterims, za moterų sandalai, šlepetės moterims.

1.Būna,kad ateina be batų dėžė,tik pora batų.Bet jei jums reikia lauke,prašome susisiekti su mumis incerase kainą.Batai lange vertės 5 JAV dolerių. 2.Šie batai yra vienu dydžiu mažesnis nei įprastas kodą.Rekomenduojama pasirinkti vieną didesnį dydį nei įprasta.

Dėmesio Patarimai:

1.Spalva skirtumas gali būti dėl skirtingų monitorių,apšvietimas ir kiti veiksniai.Prašome suprasti. 2. Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

Grąžinamosios išmokos ir Grįžti

1. Jei yra kokių nors problemų su užsakymu,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes stengiamės jums padėti. 2. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės,kitaip mes atsisako grąžinti pinigus. 3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums visiems 5 žvaigždės, įskaitant Punktas, kaip Aprašyta, Bendravimo ir pristatymo Greičiu. 2. Jeigu manote, kad galime padaryti geriau,susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes suteiksime jums atitinkantis atsakymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai