Skystas Kūno žymėjimo įrankis ilgalaikį Blizgesį Gyvinti, Kibirkščiuojantis Blizgučiai Kūno Kremas Dropshipping SMJ

Skystas Kūno žymėjimo įrankis ilgalaikį Blizgesį Gyvinti, Kibirkščiuojantis Blizgučiai Kūno Kremas Dropshipping SMJ

w13930

Nauja

Yra sandėlyje

€6.69 €4.08
Vnt.

Žymos: vasline kūno kremas, bronzw mirguliavimas aliejus kūnui, aukštos fakelas, parfumuotas kūno rūkas, kūno blizgesys, Kūno Blizgučiai, cherry blossom face, dvigubas degiklis, bronzer hoola, kontūras.

Skystas Kūno žymėjimo įrankis ilgalaikį Blizgesį Gyvinti, Kibirkščiuojantis Blizgučiai Kūno Kremas Dropshipping SMJ Aprašymas:

Savybės:

1. Šis skystis žymėjimo įrankis kremas su šviečiamojo ingredientų yra bendri veido ir kūno priduria, kad atsižvelgiant į veidą žėrintis, palieka odą ieškote blizga ir jausmas, prabangiai minkštos

2. Formulė gali būti lengvai įtraukti į odą, suteikti jokių pėdsakų poveikį.Sukurkite putojančio išvaizdą ir pridėti efektingas.Ši įstaiga luminizer suformuluota su drėkinanti formulė, lengva tekstūra ir bus ne tortas ar įskaityti į baudą linijas ir raukšles.

3. Lengva Taikyti-Taikyti higlighter į savo kūną ir stumti jį šalin, galite skleisti ją per vietovėse reikia, ir jis bus sausas per akimirkas.Švarus lengvai, su šiek tiek muilo ir vandens.

4. Keli Vienetai: Naudoti vien šviesą atspindinčios poveikis, ar įtraukti juos į savo mėgstamą skysčių fondo ar odos priežiūros produktas, gražus žėrintis.Gali būti naudojama ant kūno, clavicle, veido, pečių, kojų, rankų ir pan.

5. Lengva dažymas, didingas, kibirkščiuojantis, drėkina šilkiniai, sklandžiai tekstūros, ne lipni, lengvai valomas.Tiktų įvairioms progoms, todėl jums akį traukiantis kiekvieną kartą.Tai gali būti puiki dovana jūsų draugėms.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: skystis kūno žymėjimo įrankis

Grynasis kiekis: 20ml

Tinka odai: visiems odos tipams

Tinkamumo laikas: 3 metus

Dydis(išskyrus pakuotę ): 2.8x2.8x9.3cm, Matmenys(įskaitant pakuotę ): 3.2x3.2x9.5cm

Komplektą Sudaro:

1 x kūno žymėjimo įrankis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai