Mėgintuvėlį Stovo Sodinamoji, Skaidrus Hydroponic Gėlių Aišku, Vaza su Medžio Stovas Rėmas Puikiai tinka Kavos Parduotuvė Namuose

Mėgintuvėlį Stovo Sodinamoji, Skaidrus Hydroponic Gėlių Aišku, Vaza su Medžio Stovas Rėmas Puikiai tinka Kavos Parduotuvė Namuose

w138987

Nauja

Yra sandėlyje

€17.59 €11.79
Vnt.

Žymos: augalų stendas, stikliniai terariumai, šiaurės vaza, hydropon, skaidraus stiklo vaza, bambuko terariumai, aišku, gėlių vazonas, gėlių, gėlių vaza stovi, vaza, juoda gėlių vaza.

100% brand new ir aukštos kokybės

Ypatumai:-

Labai propagators: Prefektas už propagations ir auginiai!Propaguoja savo įrenginio kūdikiams stilius, plonas stiklo taros suteikia daug erdvės augalų šaknys ir visiems yra matoma stebint jo augimo sąlyga.

Minimalistinis Išvaizdą: medienos džiovykla Gamtinių Retro Spalvos kartu su 3 arba 5 skaidraus stiklo vamzdžiai.Gražus būdas rodyti dirbtinės ar šviežiai skintos gėlės, mišrios puokštės ir vandens įsišakniję augalai, namų dekoro svetainės, miegamojo, tualetas, valgomasis kambarys, virtuvė, ar biure.

Funkcinis Elementas: Paprasta atrodo tinka dauguma augalų mėgsta Scindapsus, Pothos vynuogių, Afrikos violetiniai, Lucky Bamboo, net Žolės.Siena mountable arba stalinio įvairiais būdais parodyti.Padaryti puiki dovana augalų mylėtojas į savo gyvenimą.

Dydis: Mažas Medinis Rėmas: 5.9"L×7"H; Didelis Medinis Rėmas: 9"L×7"H,Mėgintuvėlį: Skersmuo-1", Aukštis-7".Vidutinio dydžio augalas turėtojas gražus mažoms patalpoms pvz., langų karnizai arba lovos.Ne augalai ar kiti dekoratyviniai objektai, įtraukti į šį straipsnį!

Medžiagos: Natūrali Mediena, Žurnalas ir aukščiausios Kokybės Stiklo.Nuimamas tvirtas stiklo vazos yra labai patogu valyti ir pripildyti iš naujo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Medis+Stiklas

Dydis: : 5.9"L×7"H,9"L×7"H

Spalva:, kaip Parodyta paveikslėlyje

Pasirinktinai:3 Mėgintuvėlį, 5 Mėgintuvėlį

Pakuotė:

1x Mėgintuvėlį Stovo Sodinamoji

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų. .....

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai