Kalėdų Kamuoliukus Laikymo Dėžutė Su Dangčiu Talpykla Išlaiko 64 Kalėdų Papuošalų Organizatorius Gimdymo Navidad 2020 M. (Pastaba:Dėžutė Tik)

Kalėdų Kamuoliukus Laikymo Dėžutė Su Dangčiu Talpykla Išlaiko 64 Kalėdų Papuošalų Organizatorius Gimdymo Navidad 2020 M. (Pastaba:Dėžutė Tik)

w138558

Nauja

Yra sandėlyje

€36.73 €19.10
Vnt.

Žymos: "gmail", raundas sandėliavimo konteineriai, kalėdų žaislų saugojimo dėžutė, dėžutė medžiaga, lauke ornamentu, sticky notes planas, alaus ornamentu, pagrindinis kalėdų ornamentu saugojimo dėžutė, kalėdų menkniekis dėklai, alavo talpykla.

Kalėdų Kamuoliukus Laikymo Dėžutė Su Dangčiu Talpykla Išlaiko 64 Atostogų Papuošalai Kalėdų Dekoracijas Organizatorius Navidad 2020 M. (Pastaba:Dėžutė Tik)

Aprašymas

Mes suprantame, kaip sunku gali būti išlaikyti, tvarkinga namo.Tai kodėl mes turime sukurti produktai, kad pagalba decluttering ir organizacijos kiekvienuose namuose.Kiekvienas elementas yra kruopščiai paruošta su vartotojo ir savo namuose protas.Kalėdų Ornamentu talpinimo užtikrina gerą apsaugą, apdailos reikmenys.

- Spalva: Raudona/žalia

- Medžiaga: Oksfordo Audinys ir Kartono

- Dydis: 34 x 34 x 34 cm

- Svoris: 1.6 kg

- Gali būti naudojamas Kalėdų kamuoliukus, Kalėdų papuošalai ir buitinės įvairenybės saugojimo.

- Patvarus 600D oksfordo audinys ir sunkiųjų kartono, kad tilptų atostogų papuošalai, siekiant apsaugoti juos nuo dulkių ir vabzdžių, ir išlaikyti puikią kokybę suvenyrai ištisus metus.

- 2 tvirtas šoninės rankenos patogiam transportavimui.

- Skaidrus kortelės lizdas, skirtas lengvai nustatyti, kas viduje talpykla, skirti Kalėdų papuošalų.

- Reguliuojamas kartono dozatoriais gali turėti iki 64 papuošalai, modulinės dėklas skirsniuose, gali būti pašalintas ir sukonfigūruotas turėti įvairių papuošalų.

Kablys ir kilpa ant abiejų pusių dangtelis, kad būtų išvengta atskirti dangčio iš dėžutės.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x Kalėdų Ornamentu Saugojimo Dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai