TIG 160 IGBT PCB Bendrosios valdybos IGBT inverter suvirinimo aparatas AC220V keitiklio kortelės inverter suvirinimo pcb 3 in 1

TIG 160 IGBT PCB Bendrosios valdybos IGBT inverter suvirinimo aparatas AC220V keitiklio kortelės inverter suvirinimo pcb 3 in 1

w138492

Nauja

Yra sandėlyje

€57.92
Vnt.

Žymos: tig suvirinimo, Galia Inverteriais, igbt, ih indukcijos šildytuvas, kamuolys veleno, valdybos tig, fgh40n60 suvirinimo, esab suvirinimo inverter board, kontrolės valdyba inverter suvirinimo aparatas, v suvirinimo inverter.

Jums gali patikti, kaip toliau PCB Specifikacijos

IGBT Keitiklis DC Tig Suvirinimo Aparatas

2. Geros kokybės, su protinga kaina

3. Dėl laiku & puikiai po pardavimo paslaugos

Ypatybė: Šviesa – galima gauti bet kurioje vietoje, tinka apdailos ir priežiūros pramonėje.Vieno vamzdelio IGBT keitiklio technologija, mažas energijos suvartojimas, aukšto dažnio, didelio našumo, žemas triukšmo lygis, geras anti-trukdymo, stabilus, yra uždegimo Anti-elektros grynasis valiutų kursų svyravimo gebėjimas prisitaikyti prie įvairių.Šios serijos naudoja pastovios galios kontrolė, produkcijos stabilumą.Turi puikią viršįtampių, pagal įtampos, nei temperatūros, nei dabartinė ir sausuma automatinė apsaugos funkcija, saugus ir patikimas

Paraiškos: Paraiškos rūgštinių, šarminių ir kitų rūšių suvirinimo, visos pozicijos, suvirinimas.Tinka įvairių tipų anglies plieno suvirinimo ir skersmuo mažesnis nei 3mm po suvirinimo

GAMYKLOS NUOTRAUKOS:

PRISTATYMAS

1. Dauguma pasaulio Šalių PRISTATYMAS.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir fotografavo save.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

MOKĖJIMAI

1. Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI(Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.

3. Iš VISO MOKĖTINOS SUMOS apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).

4. S&H bus nustatomas remiantis LAIVO adresą.ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NĖRA INCLU DE PAREIGAS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.

5. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir kt.)

Atsiliepimai

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus, mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Ačiū jums labai!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai