Dviračių Kelių Ratlankiai Anglies 700c Visas Anglies Kelių Ratlankiai 38mm kniedė, skirta/Vamzdinės 3k/12k/UD V Formos, Geriausias Keliais Dviračio Ratai Ratlankiai

Dviračių Kelių Ratlankiai Anglies 700c Visas Anglies Kelių Ratlankiai 38mm kniedė, skirta/Vamzdinės 3k/12k/UD V Formos, Geriausias Keliais Dviračio Ratai Ratlankiai

w138257

Nauja

Yra sandėlyje

€131.59 €107.91
Vnt.

Žymos: 700c ratai su ratlankiais, anglies ratlankio vamzdinės, 700c aširačio, ratų de anglies, 700c aliuminio, 22 colių dviratį, lert 700c vairo, padangų vamzdinės, platus anglies ratlankiai, motociklo galinio vaizdo veidrodėlis.

700c Visas Anglies Kelių Ratlankiai 38mm kniedė, skirta/Vamzdinės 3k/12k/UD V Formos Plotis 23 mm

is_customized:Taip

Prekės Pavadinimas: OEM

Stabdymo Sistema:V Stabdžiai

Taikoma Dviračių:Kalnų Dviračiai

Apdaila:Matinis Blizgus

ratlankio Medžiaga:Anglies

Dydis:700c

Kalbėjo Skylė:16-36

Išorinis plotis:23 mm

Medžiaga:Toray T700

Pynimas:UD 3K 12k 15k 18k sidabro 18k

Tipas:kniedė, skirta/vamzdinės

Produkto Aprašymas

Dėl kokių nors klausimų, prašome pateikti pranešimą,mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų

Mes priimame OEM užsakymus, atsiųskite savo logotipą ir dizaino PDF, AI formatas, ir viskas

detales .

MOQ: 1pair

skyrius

Svorio Riba : 120kg(gamybos versija)

Max Padangų Slėgis : 150psi Max Kalbėjo Įtampa : 180kgf KVALIFIKUOTOS DARBO jėgos :

Anglies ratlankiai yra brangi.Jie reikalauja daug valandų kvalifikuotos darbo jėgos sąnaudų, palyginti su aliumininiai ratlankiai, ir daug kartų, medžiagų sąnaudų.Kiekvienas anglies pluošto plieno pelėsių yra CNC apdirbti daugelį dienų iki pabaigos, apie 1 savaitę apdirbimo per ratlankio.Kinijoje anglies pluošto kainuoja apie $40 per ratlankio.Tada gaminti ratlankiai reikalauja didelių mašinų, siurblys ir dulkių vidinių šlapimo pūslės ir šilumos labai sunkus plieno liejimo formos, tada po aušinimo pelėsių, pop nelygius ratlankio ir ranka failą ir smėlio dervos slinkti, o pelėsių, skyles gręžti, ir tada baigti dažyti, prieš QC tikrinimo ir galiausiai pakavimo siuntą.Priešingai, aliumininiai ratlankiai yra mašina padarė, iš žalio metalo strypai, paduodama į mašiną ir suspaudė į formos metalo ritinių.Tada valcavimo aliuminio mašinos prikabintos ir suvirinti, skyles gręžti, ir baigti dažyti, retai palietė rankomis, išskyrus tuos atvejus, kamino žalio metalo juosta į mašiną, perkėlus į skylę mašina, tada pereiti prie dažų kabina, prieš QC kontrolės ir pakavimo siuntą.Kiekvienas anglies pluošto ratlankio kainuoja nuo 6 iki 8 kartų daugiau darbo ir medžiagų, nei aliuminio rėmeliu.

Dalis Aprašymas

1. Intensyvumas: core tech anglies pluošto, ratlankių Lay-Up (nurodyti turinį, anglies dervos.vienintelis, kuriuo iš anglies pluošto prepregų.naudojimo anglies dioksido elementas, integruotas hidraulinis liejimo būklės).Paprastai, turinys dervos turės įtakos ir intensyvumo svorio ratlankio, 90 laipsnių prepregų gali pagerinti standumas, jojimo, 30 laipsnių prepregų gali pagerinti kovos su sukimui.Mūsų Lay-Up dizainas buvo pagrįstas prototipo bandymai iš fizinės nuosavybės mašina ir praktinių jojimo bandymai.Krepšio savybės yra didelio intensyvumo ir lengvas.

2. Kaina: Mūsų kaina buvo rafinuotas apskaičiavimo ir be tarpininkas papildomų išlaidų.PRAŠOME PALYGINTI MŪSŲ KAINAS SU KITŲ.Mes garantuojame, kad visos mūsų išparduota yra didelis kiekis ir patraukli kaina.

3. Asmens paklausos aspektas: Jei norite asmeninį logotipą, o ne mūsų reguliariai logotipą, prašome suteikti jums nuotrauką į jav po to, kai užsisakote ratlankio Ruošinių, tada mes gali individualiai pritaikyti savo logotipą ant savo dviračio.

Ar norite žinoti vieną ir limited edition dviratis tik mokėti save, mes galime dizaino ir pagal užsakymą, specialiai jums, pagal jūsų reikalavimus full tilt.

4. Visas dalis, jums pageidaujama, pvz., stebulės, jums tiesiog reikia leiskite mums žinoti, stebulės prekės ženklą ir tipo, mes galime pirkti ir susirinkimų jums iš Kinijos nemokamai.

5. Atsisakyti Netikras: Niekada tikiuosi, kad pirkti didelį kiekį produktas tarptautinių prekinių ženklų, su žema kaina.Mes turime daugiau nei 7 metų patirtį tarptautinėje žinomų prekinių ženklų gamyba, kiekvieną produktų, iš mūsų turi savo vieno sekimo numerį ir visi produktai parduodami mūsų yra superia.Paminėti: nereikia PIRKTI JOKIŲ NETIKRĄ SIEKIANT užtikrinti JŪSŲ SAUGĄ.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai