Golfo spaustuvai standartas 60R Visą Laidą guma Non-slip lygintuvai golfo spaustuvai nemokamas pristatymas

Golfo spaustuvai standartas 60R Visą Laidą guma Non-slip lygintuvai golfo spaustuvai nemokamas pristatymas

w138203

Nauja

Yra sandėlyje

€33.69
Vnt.

Žymos: golfo vidutinio dydžio rankena, svorio rankena golf, nuolaida golfo pasididžiavimas spaustuvai, gripline golf su šlapia danga, golfas grip pasididžiavimas, ranka golfo lygintuvai, Lazda, sodas, golfo, lazda su šlapia danga, pro golfo spaustuvai.

Pavadinimas: Golfo lygintuvai Spaustuvai

Medžiaga : guma

spalvos:raudona, mėlyna, oranžinė,juoda

Ilgis:10.35 colių

Svoris:57g±3g

Kalibras:60R

Aprašymas:

1. Medžiaga: 10 vnt / komplektas.Natūrali guma Visiškai medvilninių siūlų.Guma yra minkšta, patogi ir neiškreipia.Medvilnės siūlai sugeria prakaitą ir neleidžia paslysti.Šis sveiką ir ekologišką rankena leis jums mėgautis golfo.

2. Dizainas: pagrindinio korpuso, golfo rankena yra suprojektuoti unikalų prekės ženklą, dizainą, kuris yra ne tik gražus, bet taip pat neslidus.Tai kaip siurbtukas, tad ranka gali laikyti klubas tiksliau ir patogiai.Anti-slydimo stiprumo rankenos yra gerokai patobulinta, kurios sustiprins sūpynės poveikį.

3. Matmenys: golfo rankena yra vidinis skersmuo 0,6 cm, uodega skersmuo 1,1 colių, o ilgis-10.35 cm.Specialiai sumažinti spaudimą ant rankų ir kūno.Tinka daugumai standartinio dydžio golfo klubai.

4. Spalva: Gražus ir paprastas , šis specialistas spalvų atitikimo labai tinka golfo stiliaus.Todėl, golfo klubas rankena yra patrauklesnė žmonėms, ir golfo klubo savininko nuotaika bus geriau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai