SKYRC TORO PROGBOX 6 in 1 Multi-Funkcijos Programa Smart Box RC modelis ESC Servo varikliu testeris SK-300046-01

SKYRC TORO PROGBOX 6 in 1 Multi-Funkcijos Programa Smart Box RC modelis ESC Servo varikliu testeris SK-300046-01

w13820

Nauja

Yra sandėlyje

€16.88 €16.03
Vnt.

Žymos: skyrc variklio jutiklis, rc servo testeris, mayatech, skyrc 600075, gps skyrc, ts120, rc toro, skyrc imax, kroviklis skyrc, 500x.

SKYRC SK-300046-01 PROGBOX Skaitmeninis Displėjus, 6 in 1 Multi-Funkcija Programa Nustatymo Kortelę Programavimo Kortelę RC Modelis ESC Servo Varikliu Testeris

PROGBOX Šešių-in-One

SkyRC Programos Lange yra labai sudėtingas elektroninis prietaisas, kuris kontroliuoja aukštos kokybės mikroprocesorius.Su kompaktiško dydžio ir lengvai valdyti, SkyRC Programos Lange siūlo šešis-in-one funkcijas:

Funkcijos:

1.ESC Nustatymas.

2.Lipo Baterijos Stebėti.

3.Įvesties PPM Signalas, Monitorius.

4.Servo Testeris.

5.Variklis KV/RPM Testeris

6. LiPo Battery Monitor

Įrengta 16Chr.*2 Eilučių LCD ekranas vartotojo sąsaja yra intuityvi ir lengva skaityti.Yra keturi raktai priekinis skydelis, kuris gali būti naudojamas valdyti dėžę, visas funkcijas.Uostų variklinių jutiklis, USB, I/O jungtis ir baterijos likutis jungties, esančios ant dėžutės šonų, kuri yra aiški ir paprasta naudoti.

ESC Nustatymas

Jei norite, kad programa ESC tiksliai, mes naudojamas prijungti jį prie KOMPIUTERIO.Bet kartais, kai dirbate automobiliai ne, tai nėra patogu, imtis PC, net nešiojamas su jumis.Šiuo metu, jūs galite naudoti šį įrenginį kaip Programos Lange, norėdami nustatyti visus parametrus, ESK maksimaliai tiksliai.Tiesiog prijunkite prijunkite jį prie ESC ir nustatyti visus parametrus, kad būtent per trumpą laiką taip, kaip norite.

PC Sąsaja - Link ESC prie PC

Kas\ \ 's daugiau, ji taip pat gali dirbti kaip SkyLINK, USB, adapteris, kuris gali būti naudojamas susieti ESC su PC, ir jūs galite atnaujinti firmware ESC arba programavimo ESC iki SkyLINK programinė įranga, PC.

Servo Testeris

Nereikia galios siųstuvu, galite patikrinti servo funkcija lengvai.Prisijungti servo Programos Lange, gauti informacijos įvesties įtampa, servo kelionės poziciją ir anodo srovę.Yra du būdai: vienas - "Svingas" Režimas, ir kitas yra Rankinis Režimas.Abu režimai yra lengva valdyti.

Variklis KV/RPM Testeris

Įdomu, apie savo transporto informacijos?Prijunkite savo variklį, šis mažas prietaisas, įvesties pirminis nustatymas, perkelkite akceleratoriaus siųstuvo, tada jūs galite skaityti vertė motorinių KV, RPM ir įėjimo įtampa ekrane.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai