Elektros Šildymo Drabužius Šildomos Marškinėliai USB Šildymo Protingas Plius Aksomo Švarkas Šilumos Apatiniai Viršuje Moterims, Vyrams, M/L/XL/XXL

Elektros Šildymo Drabužius Šildomos Marškinėliai USB Šildymo Protingas Plius Aksomo Švarkas Šilumos Apatiniai Viršuje Moterims, Vyrams, M/L/XL/XXL

w138085

Nauja

Yra sandėlyje

€35.58 €26.69
Vnt.

Žymos: gore tex striukė, paprastas tankas viršų, slidinėjimo šilumos apatiniai, gore tex, griezmann, paplūdimys liemenėlė ir juosmenėlės, vyrai šilumos apatiniai, žygiai striukė moteris, šilumos apatiniai vyrams, bosch striukė veidrodėliai.

Produkto Informacija:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: pasirinktas audinys ir vidinis pliušinis šiltą palaikymo ir šaltam vandeniui.Šildomas striukė minkšta ir odos draugiškas, kad yra pagamintas iš natūralių medžiagų.

2、Geriau Šildymo Našumas: Su didelio ploto šildymo zona ir anglies pluošto šildymo, aukščiausia temperatūra gali siekti 65 °C. šildomų megztinis yra saugus ir spinduliuotės nemokamai, kad jau geriau šildymo našumą, nei tradicinių šildymo laidas. 3 sekundžių šilumos, 60 sekundžių pašildyti ir 2 minutes šildymo visą kūną.

3、3 lygių Temperatūros Reguliavimas: Pagal savo temperatūros reguliavimą, ilgai paspauskite valdymo ratuką ir trumpą spaudos reguliuoti temperatūrą.Aukštos temperatūros lygis: 65°C, vidutinės temperatūros lygio 50°C, žemos temperatūros: 40°c Temperatūroje.

4、Pažangių Mobiliojo ryšio Maitinimas: Su pažangių mobiliojo ryšio energijos tiekimo, elektros striukė yra neriboti.Jūs galite mėgautis bet kuriuo metu ir lengva išeiti, nešioti jį (Tai elektros striukė neturi galios bankas).

5、Ne Baimė Plovimas: šildomas megztinis yra ta pati kaip naujas.Pašalinti įkrovimo lobis, maitinimo sąsajos izoliacija vandeniui gydymas.Žemos temperatūros rankų plovimo ar skalbimo mašina, natūraliai išdžiūti.Kai nuplauti mašiną, megztinis turi būti įdėti į skalbimo maišelį.Jei galingas likvidavimo skalbimo mašina yra didesnė nei vielos įtampą, megztinis gali būti sugadintas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektrinis Šildymo Megztinis

Spalva: juoda

Medžiaga: composite verpalai

Dydis: M, L, XL, XXL

Storis: vidutinis

Pakavimo Sąrašas:

Elektros Šildymo Striukė*1

Pastaba:

Šis šildomos megztinis nėra įkrovimo lobis.

Produktų Nuotraukos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<