5vnt 18"x22"/46cmx56cm Riebalų Ketvirčius Spalvinga Medvilnė Audinio Siuvimo,Kratinys,Namo apdaila,dekoratyvinės Pagalvėlės Ir Quilting Amatai

5vnt 18"x22"/46cmx56cm Riebalų Ketvirčius Spalvinga Medvilnė Audinio Siuvimo,Kratinys,Namo apdaila,dekoratyvinės Pagalvėlės Ir Quilting Amatai

w13789

Nauja

Yra sandėlyje

€10.74 €6.98
Vnt.

Žymos: medvilnės riebalų ketvirtis, audinio sofos, margo kailio audinys, mielas polyster audinys, medvilnės poliesterio mišinys audiniai, Audinys, Medvilnės Audinio, audinio kratinys, riebalų ketvirčius audinio ryšulių gėlių, medvilnės audinio spausdinti.

Medžiaga: 100% medvilnė Technologija: Ruoželinio ( Tankus, minkštas ) Dydis: 1 vnt=18" x 22"/46cmx56cm (supjaustyti ranka,+ -1cm paklaida) Įpakavimas: 5 vnt dizaino kaip nuotraukoje parodyta Funkcijų: Eco-friendly spausdinti, minkštas ir patogus ,kvėpuojantis, karščiui atsparūs, sugeria drėgmę.Naudojamos pagalvės, dekoratyvinės pagalvėlės, lėlės medžiaga, quilting, kratinys, užrašų knygelė, patalynė vaikams ir kitiems rankdarbiams siuvimo.Audinys yra pre-cut, jei perkate 2 daug ar daugiau, dydis yra ne nuolatinė.Visi audiniai yra neapdailintais kraštais ranka.Prekė gali palikti žalio krašto, ir gali turėti 1-2cm nuokrypis yra.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.Audinio taip pat galima parduoti metrais, jei jums reikia, tiesiog spustelėkite paveikslėlyje.Spustelėkite paveikslėlį, kad puse metro ar metrų Spustelėkite paveikslėlį, kad puse metro ar metrų Spustelėkite paveikslėlį, kad puse metro ar metrų Spustelėkite paveikslėlį, kad puse metro ar metrų Spustelėkite paveikslėlį, kad puse metro ar skaitiklius 1.Prašome spausti "view my store" arba "view my Topselling Produktai" gauti daugiau prekių 2. Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus www.poligon-1.lt, kaip nurodyta toliau.

Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimą, maloniai prašome contacr mums. 1. Worldwile Pristatymas. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Tai yra tikrasis produktas paveikslas, tik dėl to, kad skirtumas šviesos arba ekranas, spalva šiek tiek skiriasi. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siunta per 48 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Sklypas atvykti vietos, jei yra tarifus, pirkėjas yra atsakingas už tarifus, mes galime pateikti visus dokumentus.Ypač teiginys, neneša jokios tarifus, prašome atkreipti dėmesį prieš perkant. 1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. 2. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai slove jūsų klausimus.Dėkojame už jūsų užsakymą!Laimingas Susiuvimo!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai