Naujas USB2.0 HDMI Užfiksuoti Kortelė Palaiko Obs Gyvai Įrašyti Langelyje Adapterio plokštę HD Capture Mokymo Įrašymo Medicininio Vizualizavimo

Naujas USB2.0 HDMI Užfiksuoti Kortelė Palaiko Obs Gyvai Įrašyti Langelyje Adapterio plokštę HD Capture Mokymo Įrašymo Medicininio Vizualizavimo

w137708

Nauja

Yra sandėlyje

€7.12 €5.62
Vnt.

Žymos: kompiuterio monitorius skaičiuoklė, vidaus hdmi užfiksuoti kortelės, ios hdmi užfiksuoti kortelės, xeone5450, adapteris į vhs vga, hdmi į vga 1680x1050, ati vaizdo įrašymo kortelė, veb vaizdo įrašymo kortelė, sintezės tv, nordost odin.

Savybės:

1.Žaidimas pramogų sklandžiai poveikis: USB2.0 sąsaja (perdavimo greito / sklandaus ir žaidimų, kurie yra ne stuttered yra malonus.

2.Aukštos raiškos kolekcija: surinkimo kokybė yra realus, sakydamas sudie į miglotas era.

3.Parama įvairių operacinių sistemų: win10, win8.1, win8, win7 serverio ir kitų operacinių sistemų, įvairių rinkimo programinė įranga pasirinkti OBS už VLC už Amcap ir kitas surinkimo programinė įranga.

Aprašymas:

Šis USB 2.0 užfiksuoti kortelės gali užfiksuoti HDMI HDMI vaizdo ir garso tuo pačiu metu, ir gali perduoti garso ir vaizdo signalus į kompiuterį arba išmanųjį telefoną, peržiūrėti ir saugojimas.Tinka didelės raiškos įsigijimas, mokymo įrašymą, medicininio vizualizavimo ir kt.

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda

Dydis:63 * 28 * 13 mm

HDMI raiška: didžiausias indėlis gali remti 4K

Vaizdo įvesties formatas: 8/10 / 12-bitų spalvų gylis

Vaizdo išėjimo režimu: YUV, JPEG

Vaizdo išėjimo rezoliucija: Maksimali išėjimo rezoliucija 1080P

Parama garso formatas: L-PCM

Įvesties kabelis ilgis: ≤15 metrų, AWG26 HDMI standartinis kabelis

Maksimali darbinė srovė: 0.4 A / 5VDC

Eksploatavimo temperatūros diapazonas: nuo -10 iki + 55 ℃

Pakuotė:

1 * USB2.0 HDMI užfiksuoti kortelės

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai