Custom Logotipu Polo Marškinėliai Juostele Vyras Moteris Pavasario Vasaros Atsitiktinis "PASIDARYK pats" Siuvinėjimo Vienodas

Custom Logotipu Polo Marškinėliai Juostele Vyras Moteris Pavasario Vasaros Atsitiktinis "PASIDARYK pats" Siuvinėjimo Vienodas

w137546

Nauja

Yra sandėlyje

€19.78
Vnt.

Žymos: striped polo marškinėliai ponios, custom polo marškinėliai, medvilniniai polo marškinėliai, jamaika, gti nuotolinio, moterų marškinėlius gėlių spausdinti, vyrų marškinėliai paukščių logotipas, marškinėliai jūs pavadinimas, app connect", dryžuotas vyrų polo marškinėliai.

Sveiki, sveiki atvykę į mano parduotuvę!!! galite tinkinti bet kokį produktą, kurį norite tinkinti savo parduotuvėje .Bet prieš jums pritaikyti, jums reikia žinoti: 1.Mes esame profesionali gamykla užsakymą drabužių, galite tinkinti savo Logotipą, kuris gali būti pritaikytas Siuvinėjimo ar atspausdinta "PASIDARYK pats" prekės ženklą .Prašome susisiekti su mumis prieš jums reikia individualizuotos jūsų Logotipu .Logotipas nebus nemokama.bet jei kiekis drabužiai yra daugiau nei 8 .mokestis Logotipas yra nemokama. 2. Individualų produktų reikalauti, kad laikas, skiriasi dizainas ir proceso gamybos laikas yra skirtingas, maždaug 5-7days. 3.Prašome susisiekti su manimi, jei turite specialų užsakymą reikalavimus.Mes galime pasiūlyti OEM/ODM, kad urmu tvarka.Mes apie 6 metų patirtis eksporto megztas drabužis.Apie dydį lentelės, prašome maloniai 1 pastaba.Prašome patikrinti, dydžio matavimas prieš padaryti tvarka, tai polo marškinėliai yra Azija dydis. 2 dydis yra mažesnis nei JAV dydžio. 1 dydis mažesnis nei Europos dydžio. 2.Ar galite išmatuoti savo drabužius (krūtinės) (pečių pločio) su juosta priemonė, Kreiptis į mūsų dydžio duomenų!

1. Jei turite pasirinktinį modelį, LOGOTIPO ar teksto, Prašome siųsti savo dizainas/logotipu (HD nuotraukų, Žodis ar ptf) mums laiko, jei ne siųsti man savo dizainas/logotipu laiko, aš atsiųsime jums tuščią drabužius.Jei jums reikia tik vientisa spalva, sukurti užsisakyti tiesiogiai, numatytąjį kainos. 2.Nestandartinių gaminių nepriimkite grąžinimo ir ginčų.Mes ne pateikti užsakymą prekės prieš jums mokėti.

Mūsų amato

Modelis rodo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai