Laikymo Krepšelis Stalviršio, Vonios Kambarys Nešiojamų Organizatorius Muilo Teptuku Virtuvės Kriauklė Namų Nutekėjimo Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Sponge Turėtojas

Laikymo Krepšelis Stalviršio, Vonios Kambarys Nešiojamų Organizatorius Muilo Teptuku Virtuvės Kriauklė Namų Nutekėjimo Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Sponge Turėtojas

w137393

Nauja

Yra sandėlyje

€15.28 €12.23
Vnt.

Žymos: modernus medžiaga, plastikiniai saugojimo vienetą, krepšelį kriauklė, krepšelis virtuvė, krepšelis nutekėjimo, drainer kriaukle, dėžutė atveju, virtuvės kriauklė krepšelio, stalviršio saugojimas, vonios kambarys makiažas saugojimas.

Aprašymas:

Medžiaga: kempine turėtojas yra pagamintas iš 304 Nerūdijančio Plieno ir PP medžiagų.Rūdžių įrodymas, patvarus ir atsparus korozijai.Lengva valyti.

Laikyti Higienos ir Sausas: 360 laipsnių išskaptuotas dizainas gali greitai nusausinti laikyti sausai.Nuimamas sifonas plokštelę galima efektyviai išvengti vanduo varva visur kriaukle.

Universalus: Puikiai tinka laikyti kempinės, šepečiai, kriauklė kamščiai, indų ploviklis, butelių ir kt.Naudojant jį virtuvėje, vonios kambarys ir bet kur, kur jums reikia.

Anti-Slydimo Dizainas: kriaukle organizatorius su keturių anti-slydimo pagalvėlės apačioje, kad gali gina savo countertop nuo įbrėžimų.

Nereikia instaliuoti: nereikia jokių įrankių ar gręžti skyles.Tiesiog reikia Įdėti jį į kriauklę ar kur tu nori.

Specifikacija:

Medžiaga: 304 Nerūdijantis Plienas+PP

Spalva: Sidabrinė

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): Apie 18x10x9cm/7.09x3.94x3.54inch

Komplektą sudaro:

1pc x Kempinė Turėtojas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai