2 VNT Anti-Glare Matinis Ekrano apsauga apsaugos 11.6-colių Non-touchScreen 256*144MM

2 VNT Anti-Glare Matinis Ekrano apsauga apsaugos 11.6-colių Non-touchScreen 256*144MM

w137064

Nauja

Yra sandėlyje

€8.36
Vnt.

Žymos: padengti klaviatūros nešiojamas kompiuteris, nešiojamų stebėti screen protector, lenovo flex 5 15, hp nešiojamas kompiuteris raštas, hd sąsiuvinis, lenovo pen flex 5, būsto lenovo flex 5, matte screen protector mi nešiojamas kompiuteris, filmas nešiojamas kompiuteris, touch screen protector nešiojamas kompiuteris.

FUNKCIJOS: *Anti-Glare: Super plonas, optiškai skaidrus, 100% Anti-glare ir pirštų atspaudų. *Ekstremalus Išbandymas: Kai yra žema temperatūra minus 30 C ir aukšta temperatūra 80 C, produktas niekada nesikeičia, net ir esant blogam orui. *ARM medžiaga: ketvirtosios kartos ARM skystųjų kristalų medžiagos, 100% medžiaga, importuojama iš Japonijos, pagaminta Japonijos visus mechaninius procesus, be dulkių, aukštos skaidri, be jokių mažų taškų, ir garantuoti geriausią išvalyti ekraną. *Ultravioletinių spindulių perimti: sumažinti LCD neišmintis pagal stipri šviesa, ir sumažina UV spindulių žalą, LCD, taip, kad jūsų ekrane bus naujas amžinai. *Dvigubo poveikio optinė danga: AG danga (kovoti su anti-svaigsta galva) ir HD danga (pagerinti ryškumą), siekiant pašalinti akių nuovargį, taip siekiant apsaugoti savo akis. *99% super šviesos pralaidumas: unikalus šviesos apdorojimo technologija padidinti skystųjų kristalų ekrano atkurti originalią spalvą, taip, kad ekranas yra daugiau gražių ir daugiau aišku.*Super-dangos kietumas 5H drabužiai: Į paviršiaus kietumas per unikalus kietumas apdorojimo iki 5H , ir jis gali būti dėvėti, atsparus ir atsparus įbrėžimams, todėl, kad jūsų ekrane naujų amžinai. *Atsikratyti radiacijos ir elektromagnetinės bangos: Elektromagnetinis banga izoliacija yra iki daugiau nei 99.7%, kad padėtų jums sumažinti radiacinė tarša, taip, kad jūs galite mėgautis patogiai, natūralų ir sveiką regėjimą.

2 VNT Anti-Glare Matinis Ekrano apsauga apsaugos Nešiojamas 11.6-colių Non-touchScreen 256*144MM

Jūs pavargote nuo apakinti atspindintis šviesą biuras šviesos aplinka?Mūsų anti-glare screen protector galite pakeisti savo blizgus ekranas į matiniu paviršiumi.Montavimas:

1. Švarus ekrano kruopščiai.

2. Atskleisti 1/2 colių ekrano apsauga, būkite atsargūs ir nelieskite lipnios pusės.

3. Suderinti patirti skyrių su kraštus DS ekraną, įsitikinkite, kad ekrano apsauga hasbeen pateikti straightly.

4. Nulupkite kaukė su sąlyga, aplinkosaugos ¾enklelis, kai paraiška baigta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai