Lazerio Ultra Plonas Juosmens Paketą, kuriame Veikia Telefonas Krepšys Reguliuojamas Diržas Atspindinti Juostelė Sporto Telefono dėklas skirtas iPhone Samsung " Xiaomi

Lazerio Ultra Plonas Juosmens Paketą, kuriame Veikia Telefonas Krepšys Reguliuojamas Diržas Atspindinti Juostelė Sporto Telefono dėklas skirtas iPhone Samsung " Xiaomi

w136698

Nauja

Yra sandėlyje

€3.71 €2.96
Vnt.

Žymos: continental ultra sport 3, nubija x, juosmens žoliapjovės diržas moterims, mi 10 lite nillkin, tekinto medžio rėmas, kabuki rinkinys, continental grand sport", xiomi redmi k30 pro, s10 bat, vivo nex 3s.

Savybės:

+ Ultra lengvas ir Plonas :M ade aukščiausios kokybės super minkštas ir patvarus ir patogus Nailono Lycra.Storas šis juosmens pack mažiau nei 1 mm, o svoris-0.167 svaras.

+ Vandeniui Atsparus : Tai vandeniui laikyti visus savo daiktus per sausas lietus, šlapdriba arba sniegas.Jis yra plaunamas ir gali išdžiūti greitai .

+ DU Built-in KIŠENĖS : ji yra puikiai apsaugoti visus savo daiktus ir gerai atskirti jūsų raktai,pinigai ir kreditinės kortelės.

+ Suderinama : šis juosmens pakuotėje gali turėti telefoną iki 6.5".tai galite tinka daugeliui telefonų

+ Reguliuojamas : diržo šio juosmens paketas yra labai tampus ir reguliavimas,reguliuojamo diržo tinka waists iš 29.9"(76cm), kad 48.8"(124cm)

+ Atspindinti juostelė : Su šviesą atspindinčios juostelės dizainas priekyje kišenė,jis yra lengvai atspindi šviesą ir suteikia jūsų juosmens paketas matomas pagal būklės, mažai šviesos

+ Ausinių anga dizainas : t jis nešiojamų ausinių anga atneša jums gerą mėgautis muzika .

+ NAUDOJIMAS : tai puikus bėgimas, ėjimas,bėgimas,važiavimas dviračiu,žvejyba,kempingas,žygiai ir kt.Tuo pačiu metu,jis gali būti naudojamas kaip sandėliavimo už savo pinigus ar kai kurių kitų daiktų kasdieniam naudojimui .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai