Vixm Bosinė Gitara Dušo Užuolaidos Bruce Springsteen Audinio Vonios Užuolaidos 66x72 colių

Vixm Bosinė Gitara Dušo Užuolaidos Bruce Springsteen Audinio Vonios Užuolaidos 66x72 colių

w13602

Nauja

Yra sandėlyje

€17.47 €13.27
Vnt.

Žymos: bass electr, dušo užuolaida, audinio dušo užuolaidos chic, audinio dušo užuolaidos 180x180, miršta užuolaidos, skiriamoji kambarys, bruce springsteen, uždangą gyventi kambarys, spalvingas dušo courtain, vonios kambarys rožinė.

MEDŽIAGA: Atsparus 100% poliesterio audinys, dėl ilgalaikio naudojimo ir gera išvaizda VANDENIUI - Pelėsiai, miltligė ir muilo atsparus, Ne vinilo, Ne PEVA, ekologiška DYDIS: Pasirinktinai, arba individualų tinka labiausiai standartinio dydžio kubilai(yra 12 plastikinių užuolaidų kabliukai) Asmeninį Dizaino - Ne bendrą įprasta dušo užuolaidos jūs galite rasti bet kur.Unikali.Originali.Įdomus.Mašina plauti šaltu vandeniu.be baliklio/išdžiūti. 1.Ši dušo uždanga priima naujausias skaitmeninio spausdinimo būdą, turės nr. spalvos blukimas net galite jį naudoti ilgą laiką.Gražus modelis gali padaryti jūsų miegamąjį ieškoti specialių ir kietas.

2.Ne Linijinės Reikia ir Lengvas Montavimas. 12pcs balti plastikiniai kabliukai yra įtraukti, labai lengva įdiegti.

3.Miltligė, Atsparus ir nekenksmingas Aplinkai.Ši dušo uždanga priima ekologiškas bekvapis spausdinimo rašalas, kuris daro užuolaidų nr. savitą kvapą ir nuodingų dujų.Labai saugus naudoti.

4.Vandeniui atsparus ir Patvarus Poliesterio Medžiagos.Šios vonios uždanga yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, kuris yra atsparus vandeniui ir patvarus.Net po ilgo laiko naudojant, užuolaidos vis dar atrodo naujas!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai