Lauko Dujinė Viryklė Namų Kasete Krosnis Nešiojami Vėjo Cas Hot Pot Laukinių Grilis, Viryklė

Lauko Dujinė Viryklė Namų Kasete Krosnis Nešiojami Vėjo Cas Hot Pot Laukinių Grilis, Viryklė

w135448

Nauja

Yra sandėlyje

€10.12 €8.20
Vnt.

Žymos: stovykla dujinė viryklė, gasolin viryklė, gasone nešiojamų butano viryklė, viryklė titano, lauko viryklė, lixada medienos viryklė, medienos viryklė, žibalas viryklė keron, durų krosnis, ketaus dujų viryklė.

Kulka Taškų:

1、prekinis, galinis Stiklo + Emalio Stiklas: Dvigubas sluoksnis prekinis, galinis stiklo konstrukcijos, stabilus gaisro energijos taupymas ir efektyvesnis, 40 deguonies įvadai, stiprus deginimas ir stiprus gyvybingumą.

2、Didžiosios Funkcijas: 2.9 KW didelės ugnies, vėjo skydas.Kelių pakopų ugnies reguliavimo, lieti degiklis, apsaugos nuo viršslėgio, energijos rinkimo gaisro, emalio, laikiklis, vieno mygtuko atgalinį vožtuvą, lengvas ir patogus.

3、Aplinkos Apsauga: Aukštos temperatūros vandeniui atsparaus aliuminio įrašymo įrenginys su įmontuotu įtampos keraminių gesintuvas.Be akumuliatoriaus, tai yra energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir patvarus.

4、Energijos Taupymo: trimatis degimo sistema, dujų ir oro yra visiškai sumaišyti, gyvybingumą, yra stipresnė ir daugiau energijos taupymas.

5、Saugos Apsauga: Saugos per didelio slėgio apsaugos vožtuvas.Kai slėgis dujų bakas yra per didelis, apsauginis įtaisas yra aktyvuojamas ir dujų balione yra automatiškai atjungiamas, siekiant užtikrinti saugumą.

Aprašymas:

Prekinis, galinis stiklo + Emalio Stiklas: Dvigubas sluoksnis prekinis, galinis stiklo konstrukcijos, stabilus gaisro energijos taupymas ir efektyvesnis, 40 deguonies įvadai, stiprus deginimas ir stiprus gyvybingumą.

Didžiosios Funkcijas: 2.9 KW didelės ugnies, vėjo skydas.Kelių pakopų ugnies reguliavimo, lieti degiklis, apsaugos nuo viršslėgio, energijos rinkimo gaisro, emalio, laikiklis, vieno mygtuko atgalinį vožtuvą, lengvas ir patogus.

Aplinkos Apsauga: Aukštos temperatūros vandeniui atsparaus aliuminio įrašymo įrenginys su įmontuotu įtampos keraminių gesintuvas.Be akumuliatoriaus, tai yra energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir patvarus.

Energijos Taupymo: trimatis degimo sistema, dujų ir oro yra visiškai sumaišyti, gyvybingumą, yra stipresnė ir daugiau energijos taupymas.

Saugos Apsauga: Saugos per didelio slėgio apsaugos vožtuvas.Kai slėgis dujų bakas yra per didelis, apsauginis įtaisas yra aktyvuojamas ir dujų balione yra automatiškai atjungiamas, siekiant užtikrinti saugumą.

Sąrašas:

1* dujinė viryklė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai