Sulankstomas Nešiojamų Tvirtas, Lengvas, Medinės Bookstand - Medienos Knyga Stovi - Muzika, Knygos Stovi - už "iPad" Planšetinio kompiuterio Stovas

Sulankstomas Nešiojamų Tvirtas, Lengvas, Medinės Bookstand - Medienos Knyga Stovi - Muzika, Knygos Stovi - už "iPad" Planšetinio kompiuterio Stovas

w13529

Nauja

Yra sandėlyje

€18.40 €14.17
Vnt.

Žymos: medienos spinta, pell, knyga " macbook stendas, muzikinis stovas tablet, knyga turėtojas skaityti, lavabo, išardomas, medinės knygų stendas, antikvariniai mediniai knygų stendas, bookstand turėtojas, muzikos švilpukas.

Sulankstomas Nešiojamų Tvirtas, Lengvas, Medinės Bookstand - Medienos Knyga Stovi - Muzika, Knygos Stovi - už "iPad" Planšetinio kompiuterio Stovas aukštos kokybės protingai suprojektuota kompaktiško nešiojami mediniai bookstand, kucharską ir teksto knygos stovo laikiklį.

Tvirtas, lengvas, pratybos, darbastalio ir virtuvės countertop molbertas stovėti, ir veidą iš stovo bus apgyvendinti drobė meno, ir jūs galite įdėti knygą, ar "ipad".

Knyga stendas, yra pertvara, siekiant užtikrinti savo knygą apie bookstand.Ji bus labai stabilus.

Tai patvari, patogi, meno, kulinarijos knygą stalo stovi molbertas, kad puikiai tinka naudoti vaikams, ir suaugusiems, studentams, virėjai, taip pat visi, kad reikia bookrest.

Spalva: mediena spalva

Medžiaga: mediena

Dydis: 31x27x12cm

Pakuotės Turinys:

1 * Bookstand (vaivorykštinis tuščiaviduriai lentynoje)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai