F30 Elektros Vinių Pistoletai Kadravimo Tacker Elektros Įrankiai

F30 Elektros Vinių Pistoletai Kadravimo Tacker Elektros Įrankiai

w135009

Nauja

Yra sandėlyje

€67.55 €56.07
Vnt.

Žymos: popieriaus tacker, pistoletas tacker, oro tacker, pistoletas siūti, tacker, elektros siūti kabės, mielas protingas laikrodžiai, didelis elektrinių įrankių, pistoletas žaislas, įrankiai, elektriniai įrankiai.

Papročiai,Šis produktas tinka vidaus apdailos,baldų,Skelbimą.valdybos diegimą, taip pat medinių atveju,modelis valdybos priėmimo E. t.c.

Funkcijos produktas 1.Patentų technologijų funkcijas, kurti ir kompetencijos veiklos. 2.Mažas Dydis , Atsižvelgiant į svorį ir nešiojamų. 3.Mažai darbo triukšmo , kostiumas patalpų apdailos įsikūręs " residencial srityje. 4.Su apsaugos jungiklis

Techninės Specifikacijos

Techninės Specifikacijos Galia : 2300 ( Koregavimas ) Įtampa : 220-240V, Max Kuokštelinių Greitis : 40pcs/min Nagai asortimentą :F30/F25/F20/F15

Sąrašas

Elektros Kabės Gun*1PC Nagai*300PCS Priedai

Naudojimo Instrukcijos

A. Nagų Asamblėja 1.Atjunkite įrenginį, siekiant išvengti bet kokios žalos. 2.Pasirinkti tinkamą nagai. 3.Traukti į žurnalą off , surinkti nagai tinkamai,stumti nagai pirmyn į nosį,tada uždarykite žurnalas, būti sune užrakinti jį tvirtai.B. Šaudymo Operaciją 1. Paprastai, šis įrankis yra naudojamas tik medinėmis vinimis kartu. 2. Po surinkimo nagus,nosies, kad meistras yra plokščia nuo ruošinio ir saugomi stačiu kampu. 3. Jei ruošinio yra pernelyg sunku gaisro, prašome paspausti su daugiau jėgų ir atvirkščiai, taip, kaip išlaikyti nagus viduje theworkpiece tinkamai gylis. 4. Nereikia gaisro meistras be nagus, kad būtų išvengta dalių įrankį, nuo pažeidimų.C.Įrankis Palaikyti 1. Prašome valyti ir prižiūrėti.įrankio reguliariai, siekiant išlaikyti žurnalą ir nosies į meistras švarus, be jokių purvinas. 2. Vario centro skyriaus viduje.prailginimo Laidas turi būti daugiau kaip 1 .25mm,ar sumažės elektros energijos. 3. Nuolat naudojant įrankį gali sukelti variklio perkaitimo, Palaukite, kol jis atvės naturely, tada naudokite jį dar kartą, kad nebūtų sudeginti variklio. 4. Nereikia išmontuoti įrankis tyčia, siekiant išvengti, kad ji būtų pažeista.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai