Atsparus vandeniui 3D Sutirštės Skaidrus Užuolaidos Vonios kambarys Dušo Užuolaidos su Kabliais, Vonios kambarys Accessaries Užuolaidos vonios kambarys

Atsparus vandeniui 3D Sutirštės Skaidrus Užuolaidos Vonios kambarys Dušo Užuolaidos su Kabliais, Vonios kambarys Accessaries Užuolaidos vonios kambarys

w134874

Nauja

Yra sandėlyje

€13.83 €9.68
Vnt.

Žymos: dušo užuolaida, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, electr motoroleris, cortinas de, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, europos sandėlyje pristatymas, uždangą gyventi kambarys, vonios kambarys rožinė, užuolaidų šydas.

Savybės:

•100% naujas ir aukštos kokybės!

•Bekvapis ir Saugios Medžiagos.Mūsų dušo užuolaidos įdėklas yra pagamintas iš EVA, kuri yra sveikesnis ir saugesnis pasirinkimas nei pvc.Ne daugiau rūpesčių apie stipraus cheminio kvapo su šiuo netoksiškas dušo užuolaidos.

•Gražus 3D Vandens Kubo Dizainas.Ši dušo uždanga linijinės yra su 3D vandens kubo dizainas, kuris bus blizga pagal šilta šviesa, ir pridėti elegancija jūsų vonios kambariui.

•Atspari vandeniui.Mūsų dušo užuolaidos yra puiki apsauga palikti vandens / purškimas, kur jis priklauso.Vandens lašai, karoliukai ne taip, kaip sėkla perlai sukti ant lotoso lapai, jūsų namuose bus švarus ir gaivus, šis atsparus vandeniui dušo užuolaidos sluoksniu.

•Rūdžių Įrodymas Grommets.Šis pusiau skaidrus dušo užuolaidos linijinės puošia nerūdijantysis grommets ant viršaus, kuri gali apsaugoti nuo kopijavimo arba ašarojimas.

•Lengva Priežiūra.Mūsų uždanga galima skalbti.Mes siūlome nuvalykite jį valyti su drėgnu skudurėliu, ir atidarymo linijinės pilnai išdžiūti po kiekvieno naudojimo.Ne geležies, skalbimo mašinų arba būgniniai sausas.

•Su Plastiko kablys.Vienas rinkinys plastiko žiedai kabo yra sąlyga, kuri yra lengva ir patogu įdiegti į jūsų vonios kambarys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vandens Kubas 3D EVA Dušo Užuolaidos

Medžiaga: EVA.

Spalva:Skaidrus

Dydis: w180*h180cm/w180*h200cm

Modelis: Šiuolaikinės 3d kubas vandens / skaidrus

Skelbimas:

Ne geležies, skalbimo mašinų arba būgniniai sausas.

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas .

Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Pakavimo sąrašas

1pc x Dušo užuolaidos

12pcs x Plastikinis kablys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai