Maitinimo Laidas Pi Power Switch Kabelis Jungiklis Stumti Išjungti Aviečių Pi 3,Pi 2,B+,Nulis w "MicroUSB" Moterų ir Vyrų (4-Pack)

Maitinimo Laidas Pi Power Switch Kabelis Jungiklis Stumti Išjungti Aviečių Pi 3,Pi 2,B+,Nulis w "MicroUSB" Moterų ir Vyrų (4-Pack)

w134577

Nauja

Yra sandėlyje

€7.55
Vnt.

Žymos: 4 aviečių pi, bananų pi, aviečių pi4 b, roseberry pi 3 atvejis, 4 raspberry pi model b, raspberri pi galia, pi, aviečių pi 3 5 dėžutę, aviečių pi, rasberry pi 5.

Vienas Jungiklis On/Off Power su Žymiai Sumažina Dėvėjimosi ir Plyšimo, Jautrus MicroUSB Jungtys, nereikia ištraukite laidą iš naujo, arba iš naujo paleisti savo įrenginiuose, tiesiog paspauskite mygtuką įjungti ir išjungti Padeda išvengti USB jungtį nuo dėvėjimosi ir plyšimo, nes dažnai traukia ir įstačius usb kabelis Mažiausias Įtampos/Srovės Lašas, Naudoti Galia Suppy Galintys 4.95 V, srovės stiprumas amperais Norimą Šis įrenginys yra puikus įjungimas ir išjungimas įjungimo į jūsų Aviečių Pi 3 ar kitų bendrosios valdybos kompiuterio varomas "MicroUSB".Galite naudoti esamus maitinimo adapteriai ir kabeliai su sąlyga, kad jie gali vairuoti tinkamą srovę.Pastaba, dar bus įtampos kritimas jungiklį. - Atkreipkite dėmesį: Jei jūsų Aviečių Pi lieka arba neįsijungia po uždarymo, prijungtą prietaisą yra backpowering jūsų Raspberry Pi.Nutraukite savo Raspberry Pi su prietaiso į klausimą, kaip įtampos gradientas tarp jūsų maitinimo ir backpowering šaltinis gali sugadinti jūsų laive. - Pigus maitinimo šaltiniai yra beveik garantuotas, kad negalės vairuoti Aviečių Pi 3. Šis prietaisas yra paremta dviejų metų garantija.Jis neapima atsitiktinio sugadinimo ar žalą dėl vartotojo klaidos, įskaitant, bet neapsiribojant trumpojo jungimo, pernelyg didelės srovės, fizinės žalos, ir skysčių žalą.Kabelio Ilgis: 27cm(10.6 colio) pakuotę Įeina: 4 x Aviečių Pi Maitinimo Jungiklis

Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!!

- Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės, ačiū! - Пожалуйста, заполните полное имя получателя в связи с новой политикой российских обычаев, спасибо!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai