5VNT Mini Dinozaurų Nešiojamų Animacinių filmų Dinozaurų Piršto Lėlių Pirštai Lėlė Baby Anksti Švietimo Vertus, Žaislai Vaikams

5VNT Mini Dinozaurų Nešiojamų Animacinių filmų Dinozaurų Piršto Lėlių Pirštai Lėlė Baby Anksti Švietimo Vertus, Žaislai Vaikams

w134473

Nauja

Yra sandėlyje

€4.02 €3.38
Vnt.

Žymos: godzilla monstras, dinozaurų kiaušinių išsirita, godzilla vs kong, didelis dinozaurų kiaušinių, kiaušinių žaislas, jurass pasaulyje, godzilla neca, dinozaurų rinkinys, dinozaurų juros periodo pasaulio, dino kiaušinių.

Aprašymas:

charakteristika:

100% brand new ir aukštos kokybės

Saugos medžiaga - pagamintas netoksiškas, patvarus minkštas gumos; realistiški, super lankstus piršto lėlių.Jie yra patikimi, lengvi ir patogūs laikyti.Tinka nuo 3 metų amžiaus.

Puikus dydžio už vaikų, ir suaugusiųjų.Skirtingų tekstūrų lytimųjų tirti.Padėtų pagerinti jūsų kūdikio rankų judesių koordinavimą ir skatinti savo vaizduotę.Ji padeda skatinti jų smalsumą ir susidomėjimą.

Ji labai tinka vaidmuo žaisti ir net lėlių teatro.Įvairių ryškių spalvų ir realus modeliai gali naudotis vaikų jautrumo, ir net padėti lavinti vaikų mąstymą, kūrybiškumą ir mąstymo galimybes.

Puiki dovana - Įdomus piršto žaislai berniukų ir mergaičių.Tinka vidaus ir lauko žaidimai, įskaitant veja, terasa, svetainė, ikimokyklinio, vaikų darželis ir bet kuri kita vieta.Realus vertus, tapybos daro vaidmenų žaislas super realus ir suteikia daugiau malonumo žaidėjų.

Išvengti rizikos uždusti.Šie žaislai negali būti įdėti į vaikų burnas.Vaikus turi prižiūrėti suaugusieji, o žaisti.

Įspėjimas: šis žaislas netinkamas vaikams iki trijų metų amžiaus, dėl mažų dalių.

Techniniai duomenys:

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Guma

Dydis: vienas dydis

Ilgis: 7 cm (2.75 in)

Plotis: 3 cm (1.18 in)

Aukštis: 3 cm (1.18 in)

Kiekis: 1 komplektas (5 vnt.)

Pakuotė:

5*pirštu žaislai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai